Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudatosan lustultam el, vagy...

Tudatosan lustultam el, vagy áttudok lendülni ezen?

Figyelt kérdés

17.hétben hirtelen megnőtt a pocakom( első terhesség,eddig semmi nem volt), és azóta máshogyan is teszek-veszek,mozgok itthon. Mintha most tudatosult volna, hogy bizony, a pocakomban egy baba lakik. Érzem már, ahogy mozgolódik. Fekvésnèl is néha úgy fordulok, mint egy 80éves nénike, a székből is óvatosan kelek ki. Tehàt tényleg olyan “terhes”-nek érzem magam.

De előtte nagyon lendületes voltam, tettem-vettem itthon, úgy szóltak rám, hogy pihenjek.

Sokan mondjàk, hogy lehet vashiànyom is van, mert mellette néha elfáradok, reggel idő kell mire magamhoz térek, utána szégyellem is magam, hogy már rég kiszállhattam volna az ágyból.

Ez az állapot változhat? Vagy ahogy haladok a terhességgel előre, úgy lesznek nehezebb pillanataim?

Megmondom őszintén nem kifogás, meg semmi, de szinte mindennap az idő is sz@r, teljesen lehúz, hogy nem lehet kint se sok mindent csinàlni.

Baràtok,rokonok,családtagok tőlem messzebb laknak, férjem dolgozik, így amúgy sincs sok minden, ami motivàlna. Gondolom ez is nagy probléma most, és ráteszek erre a lusta állapotomra.

Ti mivel próbáltátok feldobni a kevésbé aktív napjaitokat?

A jógát szeretnèm kipróbàlni, hátha ezzel egy kis pozitív energiàra kapok! :)

Természetesen most nem azokra a kismamákra gondolok, akik még dolgoznak/vagy otthon vannak egy kisebb gyerkőccel, és ezekre amúgy sincs idejük. Mert megértem, és biztosan én is így leszek, amikor már a kistesót várjuk! :)

20h km

2021. máj. 30. 18:30
 1/2 anonim ***** válasza:
De miért baj az, hogy tovább alszol? Ráérsz, nem?
2021. máj. 30. 18:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha megváltozik hirtelen az alkatod máshová kerül a súlypont, esetleg még fáj is kicsit itt-ott, simán okozza, hogy az ember máshogy kel fel, támaszkodik, stb. Egyébként dolgozni én is szeretek, és hiányzik is, pedig a 36. hétig be is jártam, ha nem is minden nap. Azóta főleg takarírgatok itthon, sok pihenővel, esetleg varrogatok
2021. jún. 7. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!