20. hétre híztam 6 kilót. Pedig nem eszek sokat, tudatosan étkezek. Azt mondta a doki hogy baj lesz ha így folytatom. Baja lesz a babának?
Szia!
van valami betegseged, ami miatt ezeket mondta? mert ha csak siman a suly miatt, akkor ne aggodj, en mind 3 terhessegnel NAGYON sokat hiztam, pedig vigyaztam, vizsgaltak cukorral, toxemiaval, semmi bajom nem volt, egyszeruen ilyen alkat vagyok
Nem lesz semmi baja a babának szerintem, maximum ha sokat hízol az kihat a babára, a Te egészségedre is, ezért kell odafigyelni. Cukorbetegség, vizesedés stb.
Tényleg sok egy kicsit a 6 kiló, BÁR nem mindegy mennyiről indultál. A barátnőm 42 kilóról indult, most 28 hetes 12 kilónál tart, de elfér rajta :)
Én 90ről kezdtem, lefogytam 5öt az elején, 26hetes vagyok és még nem híztam semmit.
Nem vagyunk egyformák, de figyelj oda- Én is odafigyelek az elejétől mert nem szeretném ha bármi bajunk lenne.
26+5hkm
Annó terhesség előtt koplaltam, le is fogytam szépen!
Na mikor megtudtam terhes vagyok, elkezdtem normálisan érkezni, és szépen jöttek fel a kilók!
60 kg-al kezdtem, a 20. Hèten + 20 kg-nál jártam! Heti 2x volt székletem, akkor is csak kúppal, mindent megemésztettem, rajtam maradt.
A doki csak annyit mondott rá, nekem kell majd leadnom szülés után a felesleget!
A kiírt napon mentem szülni 92 kg-val.
Mikor haza jöttem a kórházból 76 kg voltam. 7-8 hónap alatt lement még 10 kg, kkor is normálisan érkeztem, de szoptattam.
A babám Makk egészséges lett, nem volt gondd sem a cukrommal, sem a vérnyomásommal.
Szerintem a hízásod nem vészes, sőt, normális.
Nincsen betegségem,csak hát ilyen alkatú vagyok.Terhesség előtt fogytam 25 kilót.Amikor megtudtam hogy terhes vagyok 70 kiló voltam,most 76 vagyok.Köszönöm,kicsit megnyugtattatok.Odafigyelek én,nem is eszek olyat ami hizlalhat,de mégis jönnek a fránya kilók.:(
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!