Kimaradt a havi, de a tünetek megvannak?
Azért ez basszus annyira durva, h az orvosok ilyet dobálnak rengeteg ember fejéhez, h nem lehet természetes úton gyereke. Ezt én is megkapta pár éve pcos miatt, aztán a 2. védekezés nélküli hónapban már pozitív volt a teszt.. oké, nyilván szerencse meg ezer dologon múlik, nekem megkönnyítette azt az időszakot, mert nem görcsöltem rá, tudtam mire számítsak, és lám, mégis sikerült. De, aki nem tervez babát, és ezek miatt a kijelentések miatt nem védekezik, azért durva. Szerintem az orvosok részéről IS. (Mondjuk én védekeztem a "szingli" éveimben is, ahol mondjuk nem fért volna el egy baba a "kapcsolatba", hiába nem kellett volna elvileg félnk :D )
2021. máj. 27. 08:15
12/20 A kérdező kommentje:
Budapesten lakok, azt hiszem kérek időpontot a dokihoz
Köszönöm szépen a válaszokat
Hak ésik a mensid tesztelj nyugottan.Ha bunko az orvos,akkor válcsál orvost.
2021. máj. 27. 09:11
Nekem is azt mondta az orvos, hogy nem lehet gyerekem, csak segítséggel, de lehet még úgy sem. Egyszer nem védekeztünk, gondoltuk miért ne, aztán már 14 hónapos a kisfiunk. Ennyit az orvosokról. Ráadásul maszek.
Kérdező, menj orvoshoz, nagy az esélye, hogy terhes vagy, sokaknak van ilyenkor mindjárt megjön érzése. Ha meg akarjátok tartani, akkor sürgősen szedjétek össze magatokat. Párod hogy áll hozzá?
2021. máj. 27. 09:26
Én elhiszem hogy táppénzen voltál, meg ki kell fizetni a csekkeket, de most tényleg létezik ilyen hogy 1 ezresed sincs tesztre? És akkor miből élsz a kövi fizuig, azért enni tudsz?
2021. máj. 27. 09:29
16/20 A kérdező kommentje:
Párom is meglepődne, örülne neki.
Igen sajnos létezik ilyen hogy hó végén nincs plusz egy ezresem mert annyi van amiből ennivalót vegyek fizetésig
Köszönöm a válaszaitokat :)
Abszolút átérzem, amit írsz kérdező, bár úgy néz ki, az én életem jobban alakul, de ezt sose kiabálhatja el az ember... Gyerekkoromban így éltünk, apukám nagyon korán meghalt, anyukám pedig egyedül állt helyt. Nem azon múlik mennyi pénz van hó végén, hanem a szeretet, amit adni tudsz a gyerekednek. Ezt mondom 25 évesen, a legnagyobb EMBER a szememben az édesanyám, hogy végig csinálta. Ennivaló mindig volt, de nem volt új dologra sokszor pénz. És? Felnőttem :)
2021. máj. 27. 10:14
Azok, akik osszák az észt, hogy nem kell pénz a gyerekhez, mondjátok: jó szívvel néznétek, ha éhezik a gyereketek?
Kérdező: legalább a pasiddal vetess egy tesztet, ha neked nem telik rá.
2021. máj. 27. 10:20
2021. máj. 28. 17:03
20/20 anonim válasza:
Szia. Velem is hasonlo a helyzet. Mar 13 napja kesik, de mellette egesz tegnapig voltak gorcsolgetesek ami mara valamiert elmult. 1 honapja kezdtem el szedni a Femibion babatervezest. Csinaltam egy tesztet (igaz nem elso pisibol hanem masodikbol orakkal kesobb) es negativ lett (bar nem vartam vele kb csak 1-2 percet). Par nap mulva csinalok egy ujabbat es azt normalisan elso vizeletbol. PMS tuneteim eddig is voltak, terhes tunetem meg nincs sajnos. Remelem osszejott a baba csak meg keves a HCG hormon es nem mutatja ki. Nektek is szurkolok, hogy baba legyen.
2021. máj. 29. 14:47
További kérdések: