Valaki kapott,használt utrogestan hüvelykúpot? Vagy szájon át szedte?
Biztos ami biztos alapon kaptam,napi egyet, százasat,hüvelybe. Szerintem semmi értelme nem volt, később az orvos is mondta hogy hát valóban nem hiszi hogy segített volna, de van egy pici esély hogy mégis, ártani meg nem lehet vele... oké :D
Mindegy, baba köszöni jól van.
11.héten hagytam abba.
Nem volt mellékhatás, csak este lefekvés előtt kellett használni, ami körülményessé tette a szexet,de ez a legkevesebb (igaz first world problem)
Pecsételtem
Alacsony volt a hormonmennyiségem
Úgy anblock
Hcg-m is alig volt.
Én is kaptam. Na, de micsoda sztori lett belőle: először tablettát szedtem, majd a doki hüvelykúpot írt fel vagy valamit benézett a patikus hölgy, nem tudom, de ki váltottam a gyógyszert nagy nyugodtan hazamentem és megittam.
Rosszul is lettem tőle, hányingerem lett, de mikor egész délután nem múlott a hányinger akkor néztem rá a dobozra és volt is mit látni: a tabi helyett HÜVELYKÚP!!! Azóta se mertem elmesélni senkinek a történetet.
(egyébként nem voltam rosszul tőle)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!