Sok gyereket vállalni?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy mennyire számít normálisnak ha valaki sok gyereket akar.Nekünk van 4,mind tervezett baba volt. Most szeretnénk egy 5.et.Ő lenne az utolsó. Mi mindig ennyit akartunk.De bárki akinek csak felvetjük hogy még 1et akarunk olyan megvetően néz.Miert zavar mást ha valaki sok gyereket vállal?Miért kell másban azt az érzést kelteni hogy rossz az amit akar.2021. máj. 7. 09:15
21/22 anonim válasza:
Szerintem felelőtlenség, hiszen ha történik valami a vállalkozással vagy egyikőtökkel, akkor hirtelen nagyon nagy szarban lennétek. Én annyi gyereket csinálnék, amennyit egyedül is fel tudnék tisztességesen nevelni. A most jól megy a sorunk, meg a most jó az egészségünkre nem vállalnék 5 gyereket.
Egyébként önámítás a szelektív hulladékgyűjtés, meg a turis ruha is. 5 gyerek rohadt környezetszennyező, és szerintem végtelenül önző sokat szülni.
Arról nem is beszélve, hogy elképzelni nem tudom, hogy lehet minőségi időt tölteni egy-egy gyerekkel. Sok barátom van, akik többen voltak testvérek és mind erre panaszkodtak. 5 gyerek túl sok, de ez csak az én véleményem, és végsősoron úgyis csak az számít, ti mit akartok.
22/22 anonim válasza:
Általában véve abszolút nem érdekel. Ismerek olyan 4 gyerekes családot, ahol minden adott, mindenkinek külön szoba, az apa magas jövedelmű, az anya htb ugyan, de nagy vagyonnal, ami passzív jövedelem neki. Biztonságban vannak. Ismerek olyat is, ahol 2 gyereket terveztek, csak a feleségnek megtetszett a babázás meg hogy nem kell dolgozni és meggyőzte a férjét, hogy legyen még 2 - úgy, hogy addigra már megvolt a ház, amit 2 gyerekkel tervezve vettek. Nem költöznek, mert 1 kereső van. A feleségnek se jövedelme, se megtakarítasa, sőt, még neki kéne a szülőket támogatni. A ferjnek jól fizető melója van, meg persze az adóvisszatérítés is jó magas, de én így, hogy hely sincs es csak 1 kereső van, felelőtlennek ítélem őket. Sajnos a legnagyobbon látszik is már, hogy túlvállalták magukat. Szóval van példa erre is, arra is, általánosítani szerintem hülyeség. Mi kettőt tervezünk, ennyi fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!