Sok gyereket vállalni?
Nem te gondolod bele azt a megvetést mások tekintetébe? Az én környezetemben abszolút nem lenézett az ilyesmi. Inkább pozitívan állnak hozzá.
Az anyagi kockázatokat valóban meg lehet oldani, ha kellő vagyonotok van, esetleg köttök életbiztosítást is.
A környezetszennyezés dolog meg szerintem úgy értendő, hogy bármennyire odafigyelő is vagy, eggyel több gyerek ökológiai lábnyoma elég nagy. Ettől még én nem érzem úgy, hogy rossz ötlet lenne Európában több gyereket vállalni, ahol erősen fogy a népesség, főleg amíg a külföldről történő örökbefogadás macerás. De lehet, hogy tévedek.
Az európai ember akárhogyan él, környezetszennyező, pusztán a léte miatt. Minél több gyereket vállal, annál inkább. Egyszerűen óriási földeket, energiát igényel a létünk. A mosipelus meg típusosan az önámító, magát zöldnek gondoló európai ember világmegváltó ábrándja:-) de mondom, ennyi objektív érv van a sok gyerek (meg egyáltalán a gyerekvállalás) ellen.
Viszont nem értem miért támadsz meg magyarázkodsz, lehet itt inkább a te másokhoz való hozzáállásod lesz a ludas, nem az hogy hány gyereked van.
Az engem is bosszant ha valaki csak a kedvezményekért szül vagy házasodik.20 éve vagyunk együtt.Ebbol 5 éve házasok.Mar megismerkedésünkkor megbeszéltünk ezt a gyerek témát.En 34vagyok ő 38. Jól futó vállalkozása van legalább 15 éve. Van föld amiből jön be pénz illetve állatok termés. Senkinek nem vesszük vagy éljük fel az adóját.Fizetünk magunk után járulékot.Nem vagyunk se vallásosak se kisebbségi. Egyszerűen csak ennyi a szívünk vágya.
A megvetést nem csak én nézem bele, mert a hangsúly, tekintet mindent elarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!