Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sok gyereket vállalni?

Sok gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy mennyire számít normálisnak ha valaki sok gyereket akar.Nekünk van 4,mind tervezett baba volt. Most szeretnénk egy 5.et.Ő lenne az utolsó. Mi mindig ennyit akartunk.De bárki akinek csak felvetjük hogy még 1et akarunk olyan megvetően néz.Miert zavar mást ha valaki sok gyereket vállal?Miért kell másban azt az érzést kelteni hogy rossz az amit akar.

2021. máj. 7. 09:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
66%
Környezetszennyező a végtelenségig, de ettől függetlenül egy gyereket vállalni is az. Nekem is van :-) Ne érdekeljen más véleménye, annyit vállaljatok amennyit szeretnétek és tisztességgel fel tudtok nevelni.
2021. máj. 7. 09:21
 2/22 A kérdező kommentje:
Környezetszennyező?Miért? Szelektíven válogatunk mindent. Kis ruhákat mind duribol vannak. És jó a minőségük, címkés kB mind.Moshato pelust hordtak. Gazdalkodunk.Magubk termesztunk mindent.Vagy mit értesz Környezetszennyezés alatt?
2021. máj. 7. 09:28
 3/22 anonim ***** válasza:
69%
Nem zavar senkit, csak felelőtlenség, nem gondol a jövőre, csak juujj de jó lesz. Most ne gondoljunk a legrosszabbra, de ha az egyik szülővel történik valami, vagy mindkettővel, akkor mi lesz az 5 gyerekkel, amikor kettővel is nehéz? Vagy felnevelik egymást? Mindenkinek szíve joga úgy csinálni ahogy jónak látja, gondolom ezek szerint megvan az anyagi háttér mind az 5-öt elindítani az életben tisztességesen.
2021. máj. 7. 09:33
 4/22 A kérdező kommentje:
Igen meg van.Merlegelve van minden. Nincs hitelunk. Van földünk. Állataink.Van félre tett pénzünk. Nincs viszont semmi hátsó segítség. Ha valaki évvel jött volna. Mindent a saját erőnkböl csináltuk. Férjemnek jó vállalkozása van.
2021. máj. 7. 09:40
 5/22 anonim ***** válasza:
92%
Engem nem zavar.Minden tisztelet azoknak akik idegileg, szívvel bírnak 4-5 gyerekkel.Nekem nem menne.
2021. máj. 7. 09:42
 6/22 anonim ***** válasza:
73%
Engem addig a pontig nem érdekel ki hány gyereket akar, amíg nem mások adójából akarja azt finanszíroztatni. Ha el tud látni kényelmesen 5 gyereket (egyébként bizonyos vagyon fölött nem is ritka ha népes a család), akkor szíve joga.
2021. máj. 7. 09:42
 7/22 anonim ***** válasza:
85%
Mert manapság sokan a támogatások miatt vállalnak sok gyereket. 3-ra adnak csokot, 4-re szja mentességet. Lehet ti kivételek vagytok, de 90% pénzre megy és nem gondolja végig hogy fel is kell nevelni ezeket a gyerekeket.
2021. máj. 7. 09:47
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem te gondolod bele azt a megvetést mások tekintetébe? Az én környezetemben abszolút nem lenézett az ilyesmi. Inkább pozitívan állnak hozzá.

Az anyagi kockázatokat valóban meg lehet oldani, ha kellő vagyonotok van, esetleg köttök életbiztosítást is.

A környezetszennyezés dolog meg szerintem úgy értendő, hogy bármennyire odafigyelő is vagy, eggyel több gyerek ökológiai lábnyoma elég nagy. Ettől még én nem érzem úgy, hogy rossz ötlet lenne Európában több gyereket vállalni, ahol erősen fogy a népesség, főleg amíg a külföldről történő örökbefogadás macerás. De lehet, hogy tévedek.

2021. máj. 7. 09:54
 9/22 anonim ***** válasza:
58%

Az európai ember akárhogyan él, környezetszennyező, pusztán a léte miatt. Minél több gyereket vállal, annál inkább. Egyszerűen óriási földeket, energiát igényel a létünk. A mosipelus meg típusosan az önámító, magát zöldnek gondoló európai ember világmegváltó ábrándja:-) de mondom, ennyi objektív érv van a sok gyerek (meg egyáltalán a gyerekvállalás) ellen.

Viszont nem értem miért támadsz meg magyarázkodsz, lehet itt inkább a te másokhoz való hozzáállásod lesz a ludas, nem az hogy hány gyereked van.

2021. máj. 7. 10:04
 10/22 A kérdező kommentje:

Az engem is bosszant ha valaki csak a kedvezményekért szül vagy házasodik.20 éve vagyunk együtt.Ebbol 5 éve házasok.Mar megismerkedésünkkor megbeszéltünk ezt a gyerek témát.En 34vagyok ő 38. Jól futó vállalkozása van legalább 15 éve. Van föld amiből jön be pénz illetve állatok termés. Senkinek nem vesszük vagy éljük fel az adóját.Fizetünk magunk után járulékot.Nem vagyunk se vallásosak se kisebbségi. Egyszerűen csak ennyi a szívünk vágya.

A megvetést nem csak én nézem bele, mert a hangsúly, tekintet mindent elarul.

2021. máj. 7. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!