Mernetek a Covid idején gyereket vállalni?
Figyelt kérdés
Az orvosom endometriozist állapított meg nálam 30 évesen. Azt mondta hogy talán most még fogamzóképes vagyok de nem garantálja hogy 2 év múlva is az leszek. Nagyon szeretnék babát, eddig csak a férjemre vártam mert ő későbbre tolta volna. Viszont most más a helyzet. Amitől még tartok ez a CoVid helyzet. Mernetek most gyereket vállalni így ebben a vírusos időszakban?2021. márc. 6. 06:38
1/36 anonim válasza:
A covid nem tartana vissza, tesoméknál is most születik baba, nem volt semmi gond, sok gyerek született mostanában körülöttem, terhesgondozás rendben van.
2/36 anonim válasza:
Ebben az esetben természetesen igen.
3/36 anonim válasza:
Személyszerint én nem. De ez egy olyan döntés, amibe senki más nem szólhat bele, rajtad és a partnereden múlik.
4/36 anonim válasza:
A te helyzetedben mindenképpen.
6/36 anonim válasza:
Eszembe nem jutna gyereket vállalni mostanában.
7/36 anonim válasza:
Igen. Ki tudja meddig lesz covid? Azt is mondják,velünk marad mint az influenza. Akkor mostantól senki ne vállaljon? Én covid alatt voltam terhes és szültem. A terhesgondozás megy, nekem még megnyugtató is volt,hogy a szokásosnál jobban fertőtlenítenek és a maszk miatt nem köhög a képembe sok ember. Pláne ha ilyet mondott az orvosod. Alapból mire megfogan es megszületik, az majd'egy év,ha minden jól megy. Addig még sok minden alakulhat.
8/36 anonim válasza:
Igen, mi is most vállaltuk a másodikat. Én se leszek fiatalabb, kis korkülönbséget akartunk, ráadásul ki tudja, meddig lesz még ez az őrület. Nem állhat meg az élet évekre
9/36 anonim válasza:
Igen, ki tudja meddig lesz még Corona... sajnos együtt kell vele élni. Fiatalabbak már mi sem leszünk.
10/36 anonim válasza:
Igen, tavalyi lockdown alatt fogant, 38 vagyok, ő pedig 4hós.
Ha a munkahely, párkapcsolat stabil, anyagiak rendben, nem várnék. Nincs mire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!