Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mernetek a Covid idején...

Mernetek a Covid idején gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
Az orvosom endometriozist állapított meg nálam 30 évesen. Azt mondta hogy talán most még fogamzóképes vagyok de nem garantálja hogy 2 év múlva is az leszek. Nagyon szeretnék babát, eddig csak a férjemre vártam mert ő későbbre tolta volna. Viszont most más a helyzet. Amitől még tartok ez a CoVid helyzet. Mernetek most gyereket vállalni így ebben a vírusos időszakban?
2021. márc. 6. 06:38
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
80%
Ugyan, ennyi erővel ha 10-20 évig húzzák ezt az egészet akkor haljon ki az emberiség? 😃
2021. márc. 6. 09:58
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Mi lombikozunk COVID alatt is. A biológiai óránk ketyeg.
2021. márc. 6. 10:02
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen igen, és a te helyzetedben egy percig sem gondolkodnék. Mi akkor kezdtünk el próbálkozni, amikor még híre se volt a covidnak, és még mindig nem sikerült. Most ha arra várnék, hogy majd vége lesz, és akkor kezdek bele + beleszámolom az időt, amíg sikerül...
2021. márc. 6. 10:05
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

19

Sok szerencsét! :)

2021. márc. 6. 10:33
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan "veletlenul", de marcius vegen/aprilis elejen estem teherbe, karacsonykor szultem. Egyaltalan nem bantuk meg,hogy most lett babank. Terhesgondozason minden rendben zajlott, semmilyen vizsgalatrol nem maradtam le. Varoban lenyegeben max 2 ember volt rajtam kivul, de gyakrabban volt az,hogy en egyedul vartam,mert idopontra lehetett jonni csak. Annak ellenere eltem meg pozitivumkent,hogy egyebkent sem fogadott orvosom,sem szulesznom nem volt. Szules is normalisan zajlott, rajtam maszk nem volt, apanak nyilvan apas szett kellett,maszkkal,de az abban a korhazban virustol fuggetlenul is kotelezo. Tehat en nem igazan tudok felhozni negativumot. 3 honapos lesz a babam, gyerekorvos is rendszeresen latja vedonovel egyutt,oltasokat,mindent meg kap rendes idoben. :)
2021. márc. 6. 11:28
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Mertünk gyereket vállalni, és nagyon örülünk, hogy így döntöttünk. ❤️ Neked a legjobbakat kívánom!
2021. márc. 6. 11:46
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt ki tudja meddig tart..mármint ez az egész covid őrület plusz meg az is h összejöjjön a baba. 30 fölött ilyen problémákkal,pláne nem tartana vissza az,hogy covid.. Feltéve persze, hogy biztos állásunk van. (Nyilván semmi sem 100% biztos, de a mi munkánkat nem érinti szerencsére. Fére ne értsd nem vagy öreg, én is 31 vagyok és ha végre rendben lesznek a labor szerint a hormonjaim, nem fogunk vacakolni,covid ide vagy oda.
2021. márc. 6. 12:08
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Mi is lombikkal vállaltuk be, majdnem 5 évet vártunk a babára. Az egyik barátnőm tavasszal szül, a másik ismerősöm most szült. Sehol sem volt gond. Az élet nem állhat meg emiatt. Vagy komplett osztályok ne induljanak majd el az iskolában?
2021. márc. 6. 13:16
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nagyon régóta vártunk, és ki tudja, sikerülne-e még egyszer. És fiatalbb sem leszek már, teljesen világos volt, hogy nem vetetjük el csak azért, mert épp ilyen felfordult helyzet van.
2021. márc. 6. 15:52
 30/36 anonim ***** válasza:
79%
Kettőt is :) Tavaly júniusban szültem, idén augusztusban jön a testvére.
2021. márc. 6. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!