Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mernetek a Covid idején...

Mernetek a Covid idején gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
Az orvosom endometriozist állapított meg nálam 30 évesen. Azt mondta hogy talán most még fogamzóképes vagyok de nem garantálja hogy 2 év múlva is az leszek. Nagyon szeretnék babát, eddig csak a férjemre vártam mert ő későbbre tolta volna. Viszont most más a helyzet. Amitől még tartok ez a CoVid helyzet. Mernetek most gyereket vállalni így ebben a vírusos időszakban?
2021. márc. 6. 06:38
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
#30 ti aztan kimaxoltatok:))
2021. márc. 6. 18:08
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp. Nekem is endometriózist állapítottak meg egy hónapja (én 35vagyok) és másfél éve nem jön a baba....

én a te helyedben biztosan azonnal belekezdenék, hiszen ha később nem jön össze az mindenre kihat, nemcsak a kapcsolatotokra....

amikor a munkatársaid, a barátaid, a rokonok sorra jelentik be a terhességet és te szépen végignézed a többiek növekvő pocakját, mindenkinek gratulálnod kell és természetesen együtt örülni a másikkal miközben a meddőségi központ könnyedén rávágja, hogy lombikot javasol az a legtöbb esetben kihatással van a kis lelki állapotodra. Arról nem is beszélve, hogy a szexuális életetekre milyen hatással lehet a kötelező szeretkezés, a teljesítési vágy, a folyamatos csalódás stb stb....

Nyilván nem mindenki így éli meg, de azért ez még a legnyugisabb nőket is szerintem nehezen érinti egy idő után, ha nem jön a baba.

Én tényleg tiszta szívből ajánlom neked, hogy ne várj és kívánom, hogy soha nem tudd meg, hogy milyen amikor nem akar jönni az a várva várt gyermek. Amúgy meg amit jó tanácsnak tudok adni az az aviva torna. Én 2 heti aviva után végre szinte teljesen görcsmentesen éltem meg a menstruációm, ami nyilván lehet hogy véletlen, de én a tornának tudtam be..:) most egy hónapja avivázok, és nekem nagyon tetszik.

Illetve azt mondják, hogy érdemes még a gluténmentes étkezésre törekedni..

és amúgy ne aggódj nagyon rögtön, mert nagyon sok nőnek összejön a baba endometriózis mellett.

2021. márc. 7. 15:36
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

jah amúgy apropó ezt a kérdést nézd csak pont én magam tettem fel anno amikor beindult a covid a Soma Mamagésának...:) Akkor még nem tudtam az endometriózisról sem, és akkor még hittem is hogy hamarosan összejön a bébi, ha nem hagyjuk abba a babaprojektet...:)

[link]

Nézd csak, itt a válaszuk..:) Hátha neked is segít eldönteni.

Szóval látod én is elbizonytalanodtam ugyanúgy mint te anno kedves kérdező, de most már így lassan plusz egy év sikertelenséggel a hátam mögött, azt tanácsolom hogy ne várjatok.

(utolsó voltam)

2021. márc. 7. 15:40
 34/36 anonim ***** válasza:
12%
A te esetedben nem gáz, viszont mindenki más, aki gyereket szül a covid alatt az szégyen
2021. márc. 8. 08:09
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Mázli, hogy ti ketten vagytok a világnak... 😏
2021. márc. 8. 17:13
 36/36 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!! :=)
2021. márc. 8. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!