Veszélyes és örültség,gyereket vállalni 50 évesen ötödik baba,41 évesen negyedik baba,47-48 évesen negyedik baba?
Igen az....
Megszülöd, oké.. és utána? Ki fogja delnevelni, utjára bocsátani az életben?!
18evesen érettsegizik, mennyi lesz a szülő akkor? 68éves, nyugdíjas...
Szerintem gáz.
Nekem mar a 30sem férne bele... 29leszek most, mikor megszülöm a második gyerekem, és ennyi. Többet vállalni felelőtlensegnek tartom. Főleg 40 sőt, 45 felett...
Mostohám is ennyi idősen vállalta a 4. babát. Apuval nem öregesek, ők bírják. A tesóm pedig teljesen egészséges.
Szerintem mérjétek fel milyen eü állapotban vagytok, bírjátok-e és annak megfelelően vállaljátok be.
EZt neked kell tudnod, hogy milyen helyzetben vagy (testileg, lelkileg, anyagilag, milyen a család). Ha azt érzed, hogy belefér minden kockázatával, negatív és persze sok pozitívumával akkor miért ne. Azért itt már nagyon magas arányban lehet baja a babának.
Én személy szerint, figyelembe véve a paramétereimet 42nél megállnék, de ez én vagyok.
Átlag halálozás 55 év
Biztos, hogy nem
Ez valami tervezet?
Kizárt, hogy 47-48 évesen negyedik, 50 évesen ötödik. Tudod klimax. 48, 50 éves nők nagyon ritkán esnek teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!