Fiatal kismamaként,munkanélkül,másokra kényszerülve mit tudnék tenni?
Volt munkám,de a vírus miatt a cég végleg bezárt. Az új helyen a próbaidőm alatt lettem kismama,sajnos veszélyeztetett lettem így nem tudtam bemenni dolgozni,TP-en voltam aztán jött a hívás a munkáltatótól,hogy a szerződésem nem kerül meghosszabbításra.
Párom segít mindenbe amikor itthon van,az ő fizetése az egyetlen bevételi forrásunk. Lehetősége nyílt távolabbi munkát is vállalni, ami által lényegesen több pénzt hoz ilyenkor haza (ilyenkor 1-2hétig van távol )
Most kezdtük el a babának a dolgokat megvásárolni így a pénznek nagyonis van helye.
Sajnos veszélyeztetett ként inkább feküdnöm kell,muszály vagyok ilyenkor szüleimhez hazajonni mert óriási segítség az nekem,hogy szüleim megfőznek,bevásárolnak és igazábol így minden nehézséget levesznek a vállamról
VISZONT!
Elkel tűrni napi szinten és hallgatni azt hogy nekem nincs munkám, hogy így szerintük a semmire szülöm,éreztetik velem ,hogy ez így nem helyes,elmondhatatlanul rosszul esik ezt hallgatni.
Néha még kiabálnak is velem mikor jobban elmélyülünk a témába
De olyanis volt már hogy amikor a szobába voltam hallottam mikor beszélték "ezzelis csak a gond van" (itt rólam volt szó.)
Általába megszólalni és véleményt se nyilvánítok semmibe ha nem szükséges,próbálok láthatatlan maradni. Csak ne sértegessenek.
Szivem szerint haza se jonnek
De ha parom nincs otthon nincs más választásom
30.hétbe vagyok
23 éves
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!