Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes vagyok, a családban...

Ketteske kérdése:

10 hetes vagyok, a családban mindenki várja a babát, engem körülrajonganak (föleg anyós és férj), de én valahogy nem vagyok felhötlenül boldog. Éreztétek igy magatokat, vagy én vagyok más, mint a többi?

Figyelt kérdés
Még igazán fel sem fogtam, hogy mi történik velem, kicsit közönyösen viszonyulok (most még ehez az egész terhességhez). Meg fog ez változni? Ugye ezek csak a hormonok játéka? Akartuk a babát, nincsenek anyagi gondjaink se, ami miatt aggódnom kéne, csak valahogy nem tudok úgy örülni ennek az egész babavárásnak, mint ahogy gondoltam, hogy fogok. El fog ez múlni? Más is érzett már igy? Irjatok!
2008. dec. 5. 13:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Úgy látom, ez elég általános "probléma"! Én is 10 hetes babás vagyok, és nagyjábból ezek a gondolatok kavarognak bennem, hogy mi lesz velünk, eddig mindig nyüzsögtünk, mentünk minden felé a világban, és most mi lesz? Én itthon fogok ülni a picivel? És kövér leszek? És kellek a páromnak? Őrjítő. De a nővérem azt mondta, ez hülyeség. Ő 30 fölött szült, és ő is pánikolt. De azt mondja, a fia meg a lánya tette őt teljessé, igazi nővé, és a kapcsolatukat még szorosabbra fonta a férjével. A világ legjobb dolgának tartja az anyaságot, és azt mondja ezzel így leszünk mi is, ha a kezünkben tartjuk a picinket. Sőt, amikor már nem a hányás, meg émelygés fogja kitölteni a napunkat, hanem az hogy érezzük a picink mozgását odabent, az mesés. Úgyhogy kitartás hölgyeim, hamarosan el fog múlni ez az ostoba érzés. :) Boldog babásodást mindenkinek!

2008. dec. 7. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!