Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan párkapcsolat, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan párkapcsolat, ami már több, mint tíz éve tart és felhőtlenül boldogok a felek?

Figyelt kérdés
Én nem hiszek ebben. A szüleim is sokat veszekednek, az eddigi barátnőimmel sem volt felhőtlen a kapcsolatom. Nem hiszek a sírig tartó szerelemben. Szerintem hazugság. Mind génrobotok vagyunk. Én az evolúciós pszichológiában hiszek.
2011. szept. 19. 15:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Régi világban nevelkedett embereknek igen. A maiaknak kötve hiszem h lesz...
2011. szept. 19. 15:21
 2/21 anonim ***** válasza:
52%
9 éve vagyunk együtt, egy éve házasok, ma 3 hós a kislányunk...működhet..minden kapcsolatban vannak problémák, meg kell őket oldani..mi boldogok vagyunk, szeretjük egymást, és a kis családunkat..
2011. szept. 19. 15:21
 3/21 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: Mi a különbség a régi világ emberei és a mai emberek között vagy hogy érted?

Utolsó: Még soha nem csaltátok meg egymást?

2011. szept. 19. 15:22
 4/21 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Tudom mit értesz, evolúciós pszichológián. Mióta megismerkedtem vele, sok dolgot megértettem a párkapcsolataimban h miért történtek úgy. Ettől függetlenül amit írtam, úgy értettem, hogy régen nem volt ennyire elkorcsosodva a világ, nem számítottak ennyire az anyagi, felszínes dolgok. Hadd idézzek Punamytól:

"Változnak a korok, a világ kerek már a nőknek

Technikával taktikáznak a szingli életművek

Bezzeg régen még téma volt a sok csillag az égen

Mára a romantika nem más, mint antik rom"

2011. szept. 19. 15:27
 5/21 anonim ***** válasza:
* Punnany Massif, elírtam sorry.
2011. szept. 19. 15:28
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
második vagyok, nem csaltuk..miért kellene?butaság, ha szeretjük egymást nem kell más..szerencsére ő pont ugyanúgy gondolja mint én..
2011. szept. 19. 15:28
 7/21 A kérdező kommentje:

Vicces neve van.

Attól, hogy megváltozik a környezet, attól az ember miért változik meg? Zombik azok, nem emberek.

2011. szept. 19. 15:29
 8/21 A kérdező kommentje:
Gratulálok a kapcsolatotokhoz. Hány évesen jöttetek össze?
2011. szept. 19. 15:29
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, hogy felhőtlen kapcsolat valóban nem létezik. Mindig vannak és lesznek hullámvölgyek, problémák, esetleg veszekedések, de a két emberen múlik, hogy hajlandóak-e ezt megbeszélni és kezelni, vagy inkább a könnyebb utat választják és keresnek mást. Sokan manapság ez utóbbit választják, mert a csapból is az folyik, hogy mindenki pótolható, hogy nem kell felelősséget vállalni vagy konfliktust megoldani, hanem tovább kell lépni és kész.
2011. szept. 19. 15:30
 10/21 A kérdező kommentje:
Ha valami sz-r, akkor azt minek eröltetni? Az meg, hogy a csapból mi folyik...szörnyű.
2011. szept. 19. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!