Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan párkapcsolat, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan párkapcsolat, ami már több, mint tíz éve tart és felhőtlenül boldogok a felek?

Figyelt kérdés
Én nem hiszek ebben. A szüleim is sokat veszekednek, az eddigi barátnőimmel sem volt felhőtlen a kapcsolatom. Nem hiszek a sírig tartó szerelemben. Szerintem hazugság. Mind génrobotok vagyunk. Én az evolúciós pszichológiában hiszek.
2011. szept. 19. 15:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Szerintem a társadalom is elég erősen befolyásolja ezt az egészet. Mert van ami örök például napjaink sokat emlegetett "miért tapadnak a nők a pénzes pasikra?" kérdés. Minden kornak megvannak a maga státuszszimbólumai, az őskorban ez egy jó balta volt, a kora középkorban pl a solymászat, napjainkban meg egy Ferrari. Szóval az ösztönök bennünk élnek ugyan-úgy, de a társadalom amiben élünk, jelentősen befolyásolja h miként is gondolkodunk...
2011. szept. 19. 15:35
 12/21 anonim ***** válasza:

nem azt mondom, hogy ami sz#r azt erőltessük, mert ott tényleg az a jó, ha nem húzzák egymás idejét. Ha viszont felmerül egy amúgy beszélgetéssel megoldható probléma, akkor nem kell elfutni. sajnos több olyan ismerősöm is van, aki rögtön menekül, ha a párja valamit fel mer hozni, mert sokkal egyszerűbb újat szerezni, mint megtartani és ápolni a régi kapcsolatot.

Én legalábbis így látom.

2011. szept. 19. 15:38
 13/21 A kérdező kommentje:
A státusszimbólumoknak mi köze az igazi szerelemhez? Már, ha egyáltalán létezik olyan. Marha egyáltalán.
2011. szept. 19. 15:39
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szüleim 16 éve vannak együtt, soha nem hallottam őket veszekedni.
2011. szept. 19. 15:44
 15/21 anonim ***** válasza:
Bármelyik 2 ember között van, volt, lesz súrlódás, és ez csak akkor lenne elkerülhető, ha tök egyformák lennének. Nem lenne az egy kicsit unalmas? Minden egyes kapcsolatban, minimum az elején meg kell ismernie egymást a 2 embernek, aztán ha még mindig egymást tartják az igazinak, akkor úgy gondolják, érdemes áldozatokat hozni és mindent megtenni a közös boldogságért. Egy kapcsolat sem eszményi minden tekintetben, még régen sem volt az, legfeljebb látszati szinten, mert akkoriban pl. feltétlen alázatra tanították a lányokat, így pedig persze, hogy nem kerültek előtérbe a személyiségből fakadó különbségek. De ugyan kinek kell a cukormáz?!
2011. szept. 19. 15:56
 16/21 anonim ***** válasza:

Nincs olyan h felhőtlen kapcsolat, nem egy problémáktól mentes világban élünk. Mindig vannak és jönnek problémák, de ez nem jelenti azt h nem működhetnek a párkapcsolatok miatta. A gondokat meg kell oldani. Ilyen az élet. Az h mennyire számíthatsz a másikra a problémákon keresztül mutatkozik meg.

Nagybátyámék 30 éve vannak együtt, néha már engem is megijeszt mennyire összhangban vannak és vidámak. És tényleg hihetetlen de fülig szerelmesek még mindig. És nem csak azért mondom, mert ők mondják, hanem, mert annyira h mindenki előtt látható. Ez persze csak egy példa de van sok jóra is meg rosszra is. Nem lehet általánosítani h senkinek se sikerülhet és mindenki egyedül fog meghalni. Ez mind egyén függő. Ha nem tudsz semmiben sem kompromisszumot kötni, nem fog működni egy kapcsolat se. Mindenben pedig nem lehet egyet érteni nem klónok vagyunk, h ugyan úgy gondolkodunk mindenben.

Mindenhol vannak veszekedések, de csak azok a kapcsolatok nem működnek, ahol ezek a veszekedések fontosabbak annál, hogy a két fél szeresse egymást.

2011. szept. 19. 16:29
 17/21 anonim ***** válasza:
Státuszszimbólum = ösztönös szinten vonzalmat ébreszt
2011. szept. 19. 17:17
 18/21 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek státusszimbólumaim. Csóró vagyok és emiatt önbizalmi, bizalmi, párkapcsolati problémáim vannak. Félek, hogy a nőm elhagy egy gazdag vagy híres pasi miatt vagy hogy megcsal titokban egy ilyennel. Ennyit erről.
2011. szept. 19. 17:35
 19/21 anonim ***** válasza:

Hajlamosnak tűnik a lány ilyesmire?

És ha nem haragszol miért nem ezt írtad ki kérdésnek inkább? Felesleges itt ha kíváncsi vagy.

2011. szept. 19. 19:29
 20/21 anonim ***** válasza:
*itt kertelni
2011. szept. 19. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!