Egy év után sikerült pozitívat tesztelnem. De nem tudok még sem felhőtlenül örülni! Volt már így más is?
Én is több mint egy év után teszteltem pozitívat, és hirtelen azt sem tudtam sírjak vagy nevessek, kicsit megijedtem, pedig már nagyon vártunk rá!
Csodálatos 9 hónap következett, és immár 18 hónapos a kisfiam. Teljesen megváltozott az életünk, minden nap csupa-csupa boldogság.
Gratulálok, és boldog babavárást kívánok neked!!
Szerintem természetes, hogy most így érzel. Hidd el sokan éreznek hasonlóan a pozitív teszt láttán, mint Te.
Sok lombikos is hasonlóképpen érez, pedig ők aztán megküzdenek a babáért.
Nyugi, változni fog ez az érzésed, amikor meghallod a pici szívhangját. Meg kell barátkoznod a gondolattal, hogy most már minden más lesz. Menni fog, meglátod :)
Minden jót kívánok Neked!
gratulalok :):):)
en 7 evet vartam egy veteles utan a kisbabara, 7 hetes, itt szuszug mellettem, de a mai napig van olyan pillant, amikor ugy erzem, nem vagyok eleg a feladathoz
te is csak megijdtel, de idovel megvaltozik majd ez az erzes
sok boldogsagot
Elmúlik és fogsz felhőtlenül örülni is :-) bár lehet, ezek csak kósza pillanatok lesznek, mert most már mindig ÉRTE fogsz aggódni :-)
Közel 3 év lombikozás után is képes voltam kétségbeesni, szóval nyilván teljesen normális az érzés :-D mondjuk a kétcsíkos pillanatokban felhőtlen volt a boldogság, de aztán, mikor tudatosult a dolog... :-DDD most 37 hetes a pocaklakó és a kezdeti kétségbeesés utolsó írmagja akkor múlt el egy csapásra, mikor a 7. héten elkezdtem vérezni :-( na, azt nem kívánom senkinek, Neked meg pláne nem!
Próbálj meg nem sokat gondolkodni :-) minden rendben lesz és élvezni is fogod és örülni is fogsz, nagyon és igazán és szívből :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!