Hogyan örültök felhőtlenül a pocaklakónak, ha közben senki nem örül?
szia!
Fel a fejjel!Nektek születik a pocaklako nem a rokonoknak!Ha ti örültök a többivel nem kell foglalkozi,majd örülnek ha megszületett!Nekem sem volt különb csak nekem elsö babanal!Mindenki,hogy minek ne tartsuk meg,12het utan adjuk örökbe stb...!Megmondtuk,hogy ez van es kesz nem vagyunk gyerekek!24eves voltam amikor megszületett a pici!Amikor megszületett mindenki jött,hogy boldgok meg milyen szep,aztan jött a diccskedes hogy megint nagymama vagyok hasonlok!majd elmulik a haborgas meg a nem örülök,hogy unokam lesz!Ha meg megsem akkor rajuk kell hagyni!A gyereknek Rad-ratok van szügsege nem a rokonokra!Kitartas es örülj neki!A Te vered a mehedben hordod!belölletek van!Gondolj arra,hogy kis szerelem gyümölcs es maris tudsz neki örülni!Es arra,hogy mennyire varod,hogy karodban tartsd!Sok Boldogsagot Nektek!13honapos kislany anyukaja
Miért foglalkozol olyan emberek véleményével, akit évente 3-4-szer látsz???? Ők nem látják a ti életeteket, boldogságotokat, az anyagi helyzetetekhez meg senkinek semmi köze.
A nagyszülők nem örülnek? Legyen az ő bajuk, megbánjak azt még, egy gyermek annyi őszinte szeretetet tud adni annak, aki szereti. A születendő baba a ti gyereketek, örüljetek neki, legyetek boldogok vele! :)
köszönöm a válaszokat!
azért foglalkozom vele, mert minden alkalommal bántanak minket, emiatt nem szívesen találkozunk, és nem szívesen visszük oda az unokájukat.A lányunk azt sem tudja, ki az a mama, üvölt a kezükben, a nagyszülők meg kitépik a kezemből a gyereket...
A sok bántás meg rosszul esik, mégiscsak rokonok. Nem értem miért nem örülnek az unokáknak, és ezt fáj átvészelni, hogy más gyerekének meg hogy örülnek...
szia!
az elsö valaszolo vagyok!Elhiszem,hogy faj!a te gyermekeid es rad van szügsege mind a kettönek!ha kitepik a kezedböl mond meg,hogy sir es teged akar mert valosznü az nagyszülök idegen emberek szamara!ha ezt a nagyszülök nem ertik meg csökkentsetek a latogatasok szamat!Es ha a nagyszülök igy allnak a gyerekekhez azt a gyerek is erzi es nem veletlen nem akar oda menni!magyarazd meg neki,hogy a mama az kinek a kije es hogy az rokon!de messze laknak es azert nem ismeri annyira!vagy valami hasonlo modon!Fel a fejjel a bantast probaljatok nem felvenni!olyan alkalmi süket mondjara,hogy meg sem hallotattok!ha eszre veszik,hogy nem erdekel akkor abbahagyjak majd!vagy olyankor mond,hogy eleg volt es induljatok el haza vagy csak setalni ameg lenyugszanak!A Ti eletetek könyörgöm!Remelem a kedves sarkany rokonok olvassak es kicsit elgondolkodnak,hogy pokolla teszik mas emberek eletet!Gondolj a picikre!Legyen szep napod!
Kedves kérdező!
Ismerős amit tapasztalsz!
Én rendszeres kiakadok már a puszta gondolattól is ha párom családjával kell találkoznom, mivel rendszerint megvetnek és leordítanak, hogy miért tartottam meg a babát, miért nem vetettem el!
Az állítólagos 3 legjobb barátnőm hátat fordított nekem, és 2 hónapja nem áll szóba velem, mivel szerintük sincs szükségem a gyerekre!
25 éves vagyok, most már 15 hetes terhes és ebből 10 hét eddig azzal telt, hogy folyamatosan idegben vagyok, a vérnyomásom az egeket veri!
Munkahelyemen is katasztrófális a helyzet, csak nem akar még kiírni a nődokim, pedig szabadulnék már innen!
Nem értem miért ilyenek az emberek!
Ez sajnos el kell viselnünk! Ezzel együtt kell élnünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!