19 hetes kismama vagyok és határozott időre akarnak áttenni a munkahelyemen. Érdeklne, hogy közületek volt-e már valaki így?
Semmit ne írj alá! Se a határozott idôt, de én ezek után kinézem, hogy bepróbálkoznak egy közös megegyezéses szerzôdésbontással, szóval tényleg semmit ne írj alá!
Ha tippelnem kellene, azt mondanám, ez magyar cég 🤮
Nagyon gáz. Bele ne menj.
Nálunk mindenkit átraknak határozatlanra aki kismama, szóval van jó példa is.
#21 A mienk (#20) full magyar, 150-200 dolgozóval, nyugodtan lehet menni szülni és tárt karokkal visszafogadnak akkor is, ha többet voltál már otthon a gyerekkel, mint amennyit dolgoztál összesen. És számtalan módon toleránsak és támogatóak a gyerekesekkel.
Nem ettől függ, hogy milyen szemtelen a bagázs, ehhez kell egy-két mérgező személy és egy egészségtelen hatalmi helyzet a cégnél. Érdekelne, hogy az egész cég feje milyen képet vágna hozzá, vajon tud egyáltalán róla, hogy így lejáratják a cégét a saját dolgozói vagy éppen ő is asszisztál hozzá?
Meglepő kimenetele lett a mai napnak. Erre én se nagyon számítottam. Ügyvezető behívott, kedvesen érdeklődött felőlem és a babáról is. (Annyit hozzá kell tennem a történetet, hogy jelenleg egy pályázati program keretében dolgozom és a pályázat biztosítja a munkabérem, ami magasabb összeg, mintha a cég önerőből finanszírozná.) És akkor mondta, hogy most hogy hónap végén lejár a pályázat, a béremet nem módosítják (ami nekem nagyon jó CSED és GYED szempontjából is). Rámbízta, hogy mikor megyek el CSED-re és hogy hogyan veszem ki a szabadságomat is. Nagyon megkönnyebbültem ettől a beszélgetéstől.
Egyébként a kolléganőm adta le a drótot hétvégén, hogy be akarnak próbálkozni a szerződés módosítással, mert hogy költségekkel járnék a cégnek. Nem tudom, hogy ezt miért mondta, vagy mit tudott amit én ugye nem tudok.
Szarkavarás biza...
Gratulálok!
Nálam is a rettegett beszélgetés ano pozitívan sült el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!