Ki hogy jelenetette be a munkahelyén hogy kismama?
Mi még csak tervezzük a babát, de itt a cégnél ahol vagyok szerintem mindenki tisztában van vele, hogyha már megvolt az esküvőm, akkor hamarosan baba is lesz.
Viszont itt van egy kis cummendáré, mert olyan helyen dolgozom, ahol vegyi anyagokkal dolgoznak /én irodán vagyok/ és minddenhol csak a büdöstől kezdve minden.
Lényeg a lényeg, ha nálunk sikerül a baba, nekem azonnal mennem kell a háziorvoshoz aki egyben az üzemorvos is és ott nem cicóznak, ki is írank egyből.
Sajnos van egy olyan HR-es hölgy, aki folyamatosan azt mondja, hogy szóljunk időbe ha terhesek lennénk /kolléganőmék is baba Projekten vannak/.
Azt mondja el nekem valaki, hogy hogy a túróba lehet időbe közölni az ilyet?!
Én elhiszem, hogy fog kelleni valaki a helyemre/helyünkre, de gondolkozzanak már egy kicsit.
Meg ilyen kijelentés: az első 3 hónappba otthon vagy utána már vissza jöhetsz dolgozni...utána már ugysem káros semmi, mert az első 3 hónap a gázok.
Hát meg a pék pömpölőjét.. :D
Köszönöm a válaszokat.
Azt hiszem kicsit rosszul tettem fel a kérdést. A lényeg inkább azon lett volna, hogy nem csak a kollégáim, ők a barátaim is. De makd agyalok a közlésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!