Ha a védőnő cseszegetős, akkor ha átjelentkezek másik címre ugye nem kell hozzá járnom?
19: és én azt honnan tudjam....???
Leírtad, hogy mivel cseszegetett konkrétan?
Leirtam.De bemásolom:
lekezelő a hangneme és hízás miatt cseszeget, amire orvos azt mondta rendben van nem sok. Ő meg beszólogat rá.
Egyébként is érdekes a kritika egy olyantól aki gyerek és terhesség nélkül majd dupla akkora mint én, de rám meg rámszól.
Ezen felül a másik probléma : vájkál a családi dolgokban. Kivancsiskodik anyagiak terén.
22
Igen sajnos vannak ilyen semmi emberek. Beleszólnak olyan dolgokba, amikhez semmi közük.
21!
Ezek szerint a szövegértés sem megy...
Nincs miről beszélni...
8,19#
25
Jézus Isten... Sajnos ismerem az ilyeneket. Sógórnőm ápolónő egy kórházban és bármilyen gyógyszerről vagy betegségről van szó, ő tudja a tutit. Hiába beszéltem doktorokkal, egyetemi tanárokkal, főorvosokkal, ő tudja mi a helyes és ő is vágja a pofákat ha nem neki van igaza.
25: éééés..... kijjaf.ct érdekel??? De miért nem tudsz csöndben bólogatni, egyik füleden be - másikon ki..... Aztán elmegy. Túldimenzionálod az egészet....
Milyen gyakran jön hozzád?
27
17es korábbi válaszomban leirtam elhiszem ahol gondok vannak, mostoha körülmények stb ott szükség lehet rà, de normális embert rendezett körülményekkel , magánorvos stb miért kell bántani?
28 Már át jelentkeztem anyukámhoz, így az ottani védőnőhöz kerültem. Engem ez sértett, plusz sogorom vállalkozása és az anyagiakban vájkálás Nah az aztán tényleg nem a dolga.
Mert mások mondták lehet érzékeny vagyok az alakom miatti megjegyzésre. De a másik dolgoz akkor sem lehet neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!