Ha a védőnő cseszegetős, akkor ha átjelentkezek másik címre ugye nem kell hozzá járnom?
30 te is védőnő vagy hogy ennyire véded őket? Ha azt kérdezte volna a párom/ a gyerek apja dolgozik és Mit elmondom.
De a sogoromnak mi köze ehhez?!! Semmi...
31De helyretettem akkor miután végeztünk akkor döntöttem el, hogy átjelentkezem kerül amibe kerül.
Normálisan ahhoz sem lenne senkinek köze hogy a párod mit dolgozik. Eltudod tartani a gyermeket? Igen. Akkor semmi probléma.
Jól tetted hogy nem hagytad magad baszogatni.
Elég egyoldalú itt a védőnő csesztetése...
Nem ártana tudni hogy mi van a másik oldalon.
Minden panaszos csak annyit ír le magáról, amennyit gondol.
De hogy mi van ott valóban, azt nem fogja elárulni, főleg ha necces dolgok.
Erről ennyit.
34 Mi lenne a másik oldalon? Az orvos kicsit azért fontosabb mint egy védőnő ha gond lenne az ő véleménye a mérvadó.
A sogorom hoz és az ő dolgaihoz pedig semmi köze. Gusztustalan nő, több helyen jelentettem is. Akihez most jarok egy másik faluba egy idősebb nagyon kedves nő, érdekes őt nem érdekelte az h parom mennyit keres és hogy hány nm a házunk.
37
Miért kell feltegye? 30 négyzetméteren nem lehet felnevelni egy gyermeket csak 180-on?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!