12. héten a CRL szerint már 13hét +-2napos terhesen mért NT 2,8 mm. Aggódjak emiatt? Doki szerint minden rendben, legalábbis nem mondta, hogy baj lenne, nem küldött tovább. volt vkinek ilyen magas a tarkóredő?
Na első, baromira hasznos választ adtál. Vajon ha képtelen vagy a kérdésre válaszolni, akkor miért érzed szükségét annak, hogy megnyilvánulj? Jesszusom...
Kérdező, mivel ilyen későn mentél, értelemszerűen a tarkóredő is vastagabb, hiszen nőtt a babád is egy csomót! A doki azért nem tartja gondnak, mert tudja, hogy ez a méret ennyi idősen teljesen normális. Nyugi, ha gond lenne, akkor szólna!
igen...az a baj, h ezek a vizsgálatok pontos időben kell megcsináltatni. Én ezekre mindig figyeltem hisz megspóroltál volna magadnak sok sok aggódást.
De amúgy szerintem hallgass a dokidra.
figyeltem az időpontra,10 hetesen voltam ultrahangon és akkor beszéltük meg,hogy pont amikor betöltöm a 12.hetet,akkor megyek újra.így is volt,újra leírom.
de a crl már akkor 69,4mm volt,2hét alatt többet nőtt a bébi,mint amit kellett volna,így 1 héttel nagyobbnak mondta most az orvos.ennyi csak a gond.
Ne izgasd magad kérdező, az értő olvasás itt nem divat:DD
Nyugi, a doki biztosan szólna, ha gond lenne, bízz benne!
köszönöm,egy kicsit megnyugtattatok.Én is úgy tudom,hogy 3mmig jó.
Kedves válaszoló,aki a 14.héten ment,neked mennyi volt a tarkóredő megnéznéd??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!