Meddig lehet megcsináltatni prena vagy bármely fizetős vérvételt?
Figyelt kérdés
Jövőhéten lesz a 12 hetes genetikai uh-m. 13 hetes leszek már akkor. Magán dokihoz járok, ez is magánba fog készülni. Viszont nem kérdeztem még rá h az ilyen vérvizsgálatot hány hetes korig lehet megcsináltatni. Én mindenképp szeretnék (ha nem is a legnagyobb csomagot) genetikai vizsgálatot.2021. febr. 23. 11:42
1/5 anonim válasza:
Prenat úgy emlékszem 20. hetig de a honlapon írják.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Kerestem ott a választ de akk nem voltam elég alapos 😊
2021. febr. 23. 11:46
3/5 anonim válasza:
Egyébként szerintem azért van csak korlátja, mivel 24 hetig lehet elvetetni ha baj van. Szoval 20. hét utántól már elég esélyes, hogy kicsusznal az időből. Mert mire megjön a prena, az nem diagnosztika, szóval utána kell magzatviz is, hogy az abortuszt engedélyezzék. Annak is az eredménye valamennyi idő. Mire eljutsz az abortuszig ugye... ennél későbbi időpont nem nagyon reális.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem is akarom 20. hétig húzni. Meglesz az uh jovoheten és utána kérem is vervetelre az időpontot.
2021. febr. 23. 12:04
5/5 anonim válasza:
Jaja persze csak azért mondom, hogy szerintem amúgy nincs korlátja. Gondolom pont egy 35 hetes magzat esetén is meg lehet csinálni csak akkor már úgymond mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!