Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A szgedi Kaáli-ba jársz, vagy...

A szgedi Kaáli-ba jársz, vagy nemrégen jártál? Sűrgősen infóra lenne szükségem!

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen az árak érdekelnek! Nekünk is el kellene kezdeni a lombikprogramot, de egyesek ijesztget, hogy több százezerbe fog kerülni! Ha ez így van akkor sajnos nem tudunk belevágni. Ezért szeretnék olyan valakitől tanácsot kérni, aki mostani árakat tud! Tudom, hogy a hormonkezelés mindenkinél más, de kb? A vizsgálatokért is fizetni kell? Szóval aki tud, légyszi írjon le nekem mindent részletesen!!!! KÖSZÖNÖM
2010. aug. 16. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:

megnéztem de a neten is csak chat oldalakon irnak az árakról és azok is két három éves adatok..

esetleg próbáld meg a www.nlc.hu-/ fórumokon inditani egy ilyet ott akár sorstársakat is találhatsz akik segitenek.

2010. aug. 16. 12:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. aug. 16. 12:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most voltam máj/jún-ban az első lombikon. És elméletileg most kezdem a jövő héten a fogigátlót a második előtt.

Nem tudom konkrétan mi érdekel, de pár dolgot leírok és ha valamit még tudni szeretnél kérdezz nyugodtan.

Az első középidős uh-ért fizetni kellett, mivel még "nem voltam benne a programban". Ez 8000.- volt.

Ekkor csinálták meg a spermavizsgálatot is, amiért nem kellett fizetnünk, mert ismételt vizsgálatnak minősült. (Ha fizetni kellett volna az 12.000 lett volna.)

Nekem a szurik előtti hónapban fogigátlót kell szednem, hogy leállítság a szervezetemet. A fogigátlós hónapban végzett uh már ingyenes és utána minden ingyenes volt.

Az, hogy a gyógyszerek mennyibe kerülnek függ több mindentől. Én kicsit nehezebben voltam stimulálható, így egy picit több szuri kellett.

(Ha a gyógyszerek ára érdekel, azt priviben megírom.)

Ezen kívül az sem mindegy, hogy szegedi vagy vagy vidékről jársz majd be. Én kb 60 km-ről járok Szegedre, így nekem ez is költség.

Az első lombik nekünk (útiköltséggel együtt) kb 95 eFt volt.

Ha érdekel, a hoxa-n van egy fórum, ahol szegedi Kaálisok vagyunk és ott sokat megtudhat az ember a többiektől.

2010. aug. 16. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Elfelejtettem kérdezni, hogy a doktor úrhoz vagy a doktornőhöz jársz?

2010. aug. 16. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi januárban voltunk.Első konzultáció díja a doktornőnél 13000 ft volt.Volt egy sperma és egy vér vizsgálat a páromnak az 15500 volt.Volt egy uh-m az 8000 volt. Ezután átmentünk a kórházba mert ott ingyenes az inszem.Áprilisban teherbe estem.:)

Egy jó tanács!Ha minden eredményt viszel akkor csak pár vizsgálatot csinálnak mint nekünk ha nem akkor rengetegbe fog kerülni.

Sok sikert!

17 hkm

2010. aug. 16. 13:49
 6/6 A kérdező kommentje:

Utolsónak gratulálok!!

Egyébként a doktor úrhoz fogok járni!

Köszi a válaszokat!

2010. aug. 17. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!