A szgedi Kaáli-ba jársz, vagy nemrégen jártál? Sűrgősen infóra lenne szükségem!
megnéztem de a neten is csak chat oldalakon irnak az árakról és azok is két három éves adatok..
esetleg próbáld meg a www.nlc.hu-/ fórumokon inditani egy ilyet ott akár sorstársakat is találhatsz akik segitenek.
Szia!
Én most voltam máj/jún-ban az első lombikon. És elméletileg most kezdem a jövő héten a fogigátlót a második előtt.
Nem tudom konkrétan mi érdekel, de pár dolgot leírok és ha valamit még tudni szeretnél kérdezz nyugodtan.
Az első középidős uh-ért fizetni kellett, mivel még "nem voltam benne a programban". Ez 8000.- volt.
Ekkor csinálták meg a spermavizsgálatot is, amiért nem kellett fizetnünk, mert ismételt vizsgálatnak minősült. (Ha fizetni kellett volna az 12.000 lett volna.)
Nekem a szurik előtti hónapban fogigátlót kell szednem, hogy leállítság a szervezetemet. A fogigátlós hónapban végzett uh már ingyenes és utána minden ingyenes volt.
Az, hogy a gyógyszerek mennyibe kerülnek függ több mindentől. Én kicsit nehezebben voltam stimulálható, így egy picit több szuri kellett.
(Ha a gyógyszerek ára érdekel, azt priviben megírom.)
Ezen kívül az sem mindegy, hogy szegedi vagy vagy vidékről jársz majd be. Én kb 60 km-ről járok Szegedre, így nekem ez is költség.
Az első lombik nekünk (útiköltséggel együtt) kb 95 eFt volt.
Ha érdekel, a hoxa-n van egy fórum, ahol szegedi Kaálisok vagyunk és ott sokat megtudhat az ember a többiektől.
Előző vagyok.
Elfelejtettem kérdezni, hogy a doktor úrhoz vagy a doktornőhöz jársz?
Mi januárban voltunk.Első konzultáció díja a doktornőnél 13000 ft volt.Volt egy sperma és egy vér vizsgálat a páromnak az 15500 volt.Volt egy uh-m az 8000 volt. Ezután átmentünk a kórházba mert ott ingyenes az inszem.Áprilisban teherbe estem.:)
Egy jó tanács!Ha minden eredményt viszel akkor csak pár vizsgálatot csinálnak mint nekünk ha nem akkor rengetegbe fog kerülni.
Sok sikert!
17 hkm
Utolsónak gratulálok!!
Egyébként a doktor úrhoz fogok járni!
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!