Mennyi moshato pelenkára lesz szükségem?
szia!
Én biztos bén voltam,vagy a lányom büfizett túl sokat,de nekünk a 20 is épp hogy elég volt,pedig jóformán minden nap mostam:)
Nekünk 10 fehér és 4 mintás van, plusz 6 pici büfi kendő. Ezek körül van olyan amit egyszer sem használtunk.
A pici büfi kendőket kedvelem, nem olyan ormótlanok mint a nagyok, azokat csak a mérlegre használom már jóformán, meg tettem egyet-egyet a fiókokba a ruhácskái alá. És egy héten max 2 alkalommal mosok.
Te most a textilpelenkara gondolsz, vagy mosthato pelenkat szeretnel hasznalni a fenekere?
Ha a textilpelusra gondolsz, akkor abbol en mindket gyerekhez tizet vettem es meg ez is sok volt, igaz, hogy en puha eloket raktam a nyakukba szoptatashoz/eteteshez mindig es ha leraktam a babat valahova, akkor sem textilpelust teritettem, hanem volt 2-3 extra piha puha babapled es azokat jobban szerettem.
De van olyan ismerosom, aki 30 tetrapelenkat is vett es kihasznalta, mert mindenhez azt hasznalta.
TEhat ez egyeni.
A moshato pelenkat nem probaltam, de ismeroseim szinten es ok ugy csinaltak, hogy 2-3 honapos korig eldobhato pelust hasznaltak, csak utana valtottak a moshatora. Azert tettek igy, mert az elso idoszakban napi 5-8 alkalommal kakalnak a babak, nalunk is minden etetes kozben volt termes. Es ebben a formaban a moshato pelenka sem tul gazdasagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!