Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Baba is tud bldogsaghormont...

A Baba is tud bldogsaghormont termelni, amitol az anyuka boldognak erzi magat?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy a Baba erzi a pociban ha az anyukajanak jo kedve van, boldog, de en speciel sokszor ok nelkul erzem magam nagyon boldognak. Mintha a Baba termelne a boldogsaghormont, es ettol en is az vagyok. Nagyon kulonos erzes, kb 10-15 percig tart es szinte zsibbad a mellkasom, meg pillangok vannak a gyomromban, es jon, hogy atoleljem az egesz vilagot. Annyira jo erzes, es erzem, hogy tole van.

Van eetleg meg valaki igy?

23 hetes kismami.

2010. aug. 14. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Senki nem tudja,hogy egy magzat vagy egy csecsemő mit érez! Ezt csak feltételezik. Komoly kutatások folynak,hogy ezt megállapítsák,de semmi biztosat nem tudnak az agymnűködésükről. Sem a magzat,sem a kisgyeerk,amíg nem beszél ,nem tudja elmondani sem az érzéseit,sem a gondolatait. Olvass utána a neten.

H akartátok a babát,akkor terémészetes,hogy örülsz neki,és boldog vagy. De ez nem tőle van,hanem a saját érzéseidtől. De ha ezt akarod hinni,akkor nem beszéllek le róla.

2010. aug. 14. 18:15
 2/3 A kérdező kommentje:
A helyzet, hogy veletlenul jott a Baba, igy eleg sok veszekedes van a parommal... Naponta tobbszor is veszekedunk, pedig most 3 hete nem is lattuk egymast, es nemsoka megint el kell majd valjunk... Szoval a Babamon kivul most valahgy nem sok mindennek tudok orulni... ez az erzes is sokszor eleg furcsa idokben jon... egy-egy vita kozben, vagy olyankor amikor legszivesebben csak sirnek... Mintha vigasztalni szeretne...
2010. aug. 14. 18:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Fogalmam nincs, mi az igazság, de én úgy gondolom, hogy nagyon is lehetséges:) De az is lehet, hogy te vagy ennyire boldog:)
2010. aug. 16. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!