Lehetek terhes ha 8napja késik. hasam mint1lufi néha viszket, eltudnék robbanni de boldognak érzem magam. Antibiotikumot szedek elmaradhat tole? semmi váladékom nincs
Figyelt kérdés
furcsa de semmi váladékom nincs,4nappal a menzeszem elott voltunk együtt.reggeli höm36,8.hüvelyben mérve.semmi hányingerem nincs csak néha ég a gyomrom.furán bizsereg e méhemnél...2008. ápr. 14. 22:26
1/4 anonim válasza:
Szerintem lehetsz, de szerintem tesztelj, az a legbiztosabb. Sok sikert!
2/4 anonim válasza:
hát ezt csak egy teszt tudná eldönteni.De az antibiotikumot hagyd abba mindenképpen és ha terhes vagy akkor majd az orvos megmondja,hogy szedheted-e ezt azért mondom mert nekem tavaly volt egy müvi vetélésem.elötte gyógyszert szedtem antibiotikumot :( és mostani baba elött még egy algopyrint sem mertem bevenni most 20 hetes vagyok.Szorítok neked,mert nagyon jó trehesnek lenni sok sikert
3/4 anonim válasza:
Csináltál már tesztet?? Az sokmindent elárulna! De szerinem valami érzékenyebbet vegyél! Itt nagyon sokan a Gabrielre esküsznek, szerintem érdemesebb a drágábbat és érzékenyebbet venni!
Szorítok nagyon!!!!
4/4 anonim válasza:
Nekem is az a véleményem, hogy az antibiotikumot hagyd abba és csinálj egy tesztet! A teszt minden kételyt eloszlat! Nagyon szorítok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!