Antibiotikumtól késhet? Már 3 napja késik a menstruációm. Ínygyulladásra szedtem erős antibiotikumot. Nagyon szeretnénk babát!
Kedves kérdező!
Megkérdezted a válaszolót,hogy csinált-e tesztet.
Én is megkérdem tőled:csináltál tesztet?3 napos késésnél jó eséllyel mutatja a babát.
Egyébként antibiotikumtól nem szokott késni a mensi,csak az erős,kemoterápiás gyógyszerektől.
Várjuk a teszt eredményét:)))
34 hetes km.
Nem csinaltam,mint irtam en megvarom a kovetkezo menstruaciomat,ha az kimarad,akkor tuti baba van,de azert akkor fogok tesztelni.Nalam az is a helyzet,hogy az antibiotikum semlegesiti a fogamzasgatlo tabletta hatasat es ezert aggodom egy kicsit,hogy nem jott meg.2 het mulva mar ki fog derulni,mert akkor esedekes a kovetkezo.
Kivanom,hogy te babas legyel,majd ird meg legyszi.
En sem fogom banni,bar mi 2012-re terveztuk a kovetkezo babot!:-)Jo egeszseget!Szep napot!
Ujra en,hat eddig nem sok jel utal arra,csak annyi,hogy surun kell mennem a wc-re,mert eros vizelesi ingerem van.
Kb.6 het utan jonnek elo a tunetek,legalabbis nalam igy volt.Nalam a legmenobb teszt sem mutatta ki csak 6 het utan,hogy babat varok.Nem vagyunk egyformak,lehet nalad mar elobb is kimutatja,probalj tesztelni,de ne keseredj el,ha negativ,mert az meg nem biztos.Ezert irtam,hogy en megvarom a kovetkezo mensit,mert ha akkor sem jon meg,akkor mar tuti!:-)
Sajnálom, de sok sikert kívánok, remélem, összejön minél hamarabb!
(Azért megjegyzem, vigasztalásképp, lehet, hogy jobb így, mert az erős antibiotikum nem tett volna túl sok jót a terhességnek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!