Valaki teljesen boldognak érzi magát, mondjuk 5-6 év után 1 kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 20:10
1/13 anonim válasza:
gondolom igen, biztos vannak olyanok
2/13 anonim válasza:
Én úgy tudom, vannak. Bár mi még csak három éve élünk együtt és ennyi idő után vagyunk boldogok.
3/13 anonim válasza:
Mi még csak 4éve, de igen, teljesen boldogok és szerelemesek vagyunk, és mivel a babát tervezzük remélem így lesz pár év múlva is!:)
4/13 anonim válasza:
A szüleim 20 év után is teljesen boldognak érzik magukat együtt :)
5/13 anonim válasza:
Igen, én 5 év után is boldog vagyok.
6/13 anonim válasza:
Én 5 év után kitűnően éreztem magam a párommal. A szex nagyon jó volt, úgy éreztem Ő életem értelme.
9 hónappal utána szakítottam vele.
Szerintem 2 emberen múlik az hogy 3 vagy 5 vagy 10 év után mennyire jó egy kapcsolat. Ha az elején vannak konfliktusok, akkor hagyni kell. Nem a szabad a "majd jobb lesz ez..." hibába beleesni, viszont kompromisszumot kell kötni.
27/F
7/13 anonim válasza:
Jóhogy:) Tavaly házasodtunk,idén született gyerekünk,és boldogabbak vagyunk,mint valaha:)
8/13 anonim válasza:
talán a kérdező elbizonytalanodott a saját kapcsolatát illetően???
9/13 anonim válasza:
14 eve vagyunk egyutt
fel evre elutazott, abbol egy honap telt el, es majd beledoglok, ugy hianyzik
szerelmes vagyok bele, szeretem, nem "megszokas".
vele almodok, hianyzik az erintese, a szex, hogy jol megfogdozzam
:(
10/13 anonim válasza:
7 éve vagyunk együtt, és igen boldog vagyok... nekem más férfi soha nem kéne... :) 26/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!