Boldognak kellene lennem? De ez nagyon zavar?
Szóval 6 hetes vagyok! A gondom az, hogy terhesség előtt igen csak sokat híztam. 10 kg plusz van rajtam. Életemben nem voltam ilyen duci! Pont most akartam egy keményebb fogyókúrát csinálni, csak kiderült a baba. Nagyon örülök neki, de az alakom miatt minden nap egyre rosszabbul leszek. Főleg,hogy eddig farhaséhes voltam, hála Istennek most van az kb. két napja,hogy nem nagyon kívánom a kaját!
A ruháim nem akarnak feljönni rám, alig tudok mit felvenni. Így nincs is kedvem kimozdulni, pedig még most kellene mennem, mert lehet, hogy később nem tudok! A férjem imád így is, sőt már haragszik is, hogy látja, ezen depizek. Mindig arról álmodtam,hogy csinos kismama legyek. Sportolni szeretnék. De van aki azt mondja,hogy lehet, van aki azt mondja várjam meg a 12. hetet. Márpedig én sport nélkül életemben nem fogytam!
Szóval boldog vagyok én, mert vártuk a babát, de annyira utálom magam!
Mit tehetnék?
gyanítom azért tudtál teherbeeseni, mert kicsit meghíztál és lett rajtad annyi felesleg.
szóval inkább arra gondolj, hogy a gyerekednek kellett, hogy így legyen.
egyébként megértelek teljesen az alakom miatt én is szarul éreztem magam, de el fog múlni. A férjedre hallgass, válasszon ő kismamaruhát neked. most tényleg csak neki kell tetszened.
Szia drága sorstársam!:))
Én 180 magas vagyok, 65 kg.....
vagyis voltam mindig is.........de....most ugye ülsz??
Szóval én 74 kilóval kezdtem a terhességet!!!!!
Soha nem kellett fogyóznom az alakomért, de ez már az a helyzet volt, amikor épp beszereztem a tisztító, és az azután tervezett fogyókúra eszközeit.....az első pár tabit be is vettem, de elmaradt a menstruációm....."Tudtam, tudtam, tudtam, hogy nem kell ilyen hülyeségekkel tönkretenni magam!!!!"-gondoltam. Abba is hagytam a bogyókat.
Aztán néhány nap múlva csináltam egy tesztet....ami pozitív lett!!!!!!!:))))))))))))
Végülis már szerettünk volna nagyon babát, csak úgy terveztem, hogy előtte szépen (és gyorsan!:) lefogyok!
De ez így jött össze. És szerintem pont amiatt a "raktár" miatt, amit magamra szedtem, érkezett a baba. :)
Ne bánd!
Majd szülés után lemegy! Sőt! Annál látványosabb lesz a változás! Most amúgy is van "mentséged" a plusz kilókra és látod, az új kis élet is így szereti az anyukáját, mert így fogant meg.:) Ez nem véletlen.
Majd szülés után lemegy, sőt amennyit emlegeted őt + a babakocsit :D és amikor majd szaladgálsz a gyerkőc után, még izmos is leszel! ;)
Úgyhogy: nyugi!! És sok boldogságot!
(Ja és én ahogy megtudtam, hogy babám lesz, rögtön letettem a cigit és még attól sem indultam nagyobb hízásnak, szóval feljött ez a 9 kiló, és annyi. A terhesség során további 1 kilót hízok havonta.)
09:40 vagyok
Én is épp 30 hetes vagyok, pontosan a mai napon!!:):)
Köszi! Aranyosak vagytok! Csak én attól is félek, hogy még csak 6 hetes vagyok. Mi lesz később. Az egészségemnek sem jó, ha tovább hízok!
A 160 cm-hez vagyok kb. 62 kg! Ez rengeteg! Csak rossz, hogy tényleg nincs már normális farmerem, amit felvehetnék, állandóan takargatom a fenekem (én főleg oda hízok), szóval egyszerűen kész lett az önbizalmam!
Rengeteg??????? Én 164 cm vagyok és 73 kg-val kezdtem a terhességet. Előtte híztam meg én is 65 kg-ról (ennyivel teljesen OK-s volt az alakom, bár sok függ a csontoktól is).
Most 29 hetesen vagyok 81 kg, és meg vagyok érte dícsérve. Komolyan!!!
Első babánál ugyanígy jártam, 65 kg-ról felment a súlyom 71 kg-ra. Akkor 85 kg-val mentem szülni. 8 hónap alatt mindenfajta sport (kivéve a sok séta) és fogyi nélkül lement 20 kg! Most is ebben bízok :-)
Szóval nem vagy menthetetlen :-))) Ráadásul a 12.hét után valóban kezdhetsz óvatosan sportolni, nem kell magadat elhagyni. Biztos csini kismami leszel (vagyis már vagy)!!! Boldog babavárást!!!
Hihetetlen milyen cukik vagytok!:)
Egész jó napom lett!:))
Hát igen, most elindulok ruhatárat újítani és beszerzek pár tunikát, meg hosszabb rucit! Hátha!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!