Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Boldognak kellene lennem? De...

Boldognak kellene lennem? De ez nagyon zavar?

Figyelt kérdés

Szóval 6 hetes vagyok! A gondom az, hogy terhesség előtt igen csak sokat híztam. 10 kg plusz van rajtam. Életemben nem voltam ilyen duci! Pont most akartam egy keményebb fogyókúrát csinálni, csak kiderült a baba. Nagyon örülök neki, de az alakom miatt minden nap egyre rosszabbul leszek. Főleg,hogy eddig farhaséhes voltam, hála Istennek most van az kb. két napja,hogy nem nagyon kívánom a kaját!

A ruháim nem akarnak feljönni rám, alig tudok mit felvenni. Így nincs is kedvem kimozdulni, pedig még most kellene mennem, mert lehet, hogy később nem tudok! A férjem imád így is, sőt már haragszik is, hogy látja, ezen depizek. Mindig arról álmodtam,hogy csinos kismama legyek. Sportolni szeretnék. De van aki azt mondja,hogy lehet, van aki azt mondja várjam meg a 12. hetet. Márpedig én sport nélkül életemben nem fogytam!

Szóval boldog vagyok én, mert vártuk a babát, de annyira utálom magam!

Mit tehetnék?

2011. ápr. 29. 08:45
1 2
 11/16 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
161 cm vagyok, 65 kg voltam, a terhességet 69 kilóval kezdtem. 18 kilót híztam, nagyrészt pocakra, alig látszott. Szóval nyugi. Én imádtam h hízhatok bűntudat nélkül. Egyébként is a kismama farmerek nagyon kényelmesek!
2011. ápr. 29. 10:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Na, figyelj, Szívem!

160 cm vagyok és 74 kg-mal kezdtem a terhességet, miután pár hónap alatt 63-ról 74 lettem és teherbe estem...

Most 24 hetes vagyok és 85 kg.

Én is kishordónak hívom magam, néha röhögök, néha sírok miatta. IGAZÁBÓL pedig tényleg az a lényeg, hogy MOST ne ezzel foglalkozzunk! Majd ha vége a szoptatásnak, újra neki lehet állni a sportnak, én is mindig így fogytam látványosan, meg a szénhidrátszegény étkezéssel.

Fogjuk fel, hogy egy ÚJ EMBERÉRT, EGY ÉLETÉRT felelünk most, és nem a milanói divathétre gyúrunk. Majd eljön az is. :D

2011. ápr. 29. 11:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem tudhatod mi lesz, mert pl. én azt hittem majd sokat hízok terhesség alatt, de csak 8 kiló jött rám, és szülés után ez mind lement, szoptatás alatt pedig még 4 kiló! Szóval most csinosabb vagyok, mint valaha! :)

A babára koncentrálj, ne a kilókra!

2011. ápr. 29. 11:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia! Már sokan írtak de azért ezt még leírom Neked!

174 cm vagyok az 1. terhességem előtt 68kg voltam mikor elkezdtük tervezni a babát annyira akartam fogyni erre híztam 5 kilót :-( majd beleőrültem csak úgy jöttek a kilók...a doki szidott állandóan oktatott, a védőnő szintén mire szülni mentem 99 kiló voltam! Olyan de olyan rosszul éreztem magam szinte semmi "terhességi bajaim" nem voltak csak depiztem az alakom miatt!!! Aztán szülés után lement! Majd' egy év volt de lement!

Megfogadtam ha megint várandós leszek olyan de olyan szigorúan odafigyelek...aztán tessék...20 hetes vagyok és előtte is híztam párat most meg már +10kilónál járok! Zavar de talán nem annyira mint az elsőnél,nem akom ez miatt végigszomorkodni ezt a szép időszakot és remélem sikerül majd ezt is lefogynom.

Ja és még valami...én a héten találtam egy tök jó összeállítást ha még most mész ruhatárat újítani:-) Egy kissé szűkös fekete kismamagatya vagy "cicanadrág" rá egy hosszú trikó olyan pocakaláérős és arra egy hosszú bő ing (lehet valami indiai vagy géz) jó vékony anyagból kissé kigombolva és pocak alá egy vastag öv úgy jó csípőre:-D na én most ebben érzem magam kicsit nőiesebben, csinosabban. Ha mész próbálgatni nem tart semeddig próbáld ki! Ha bírod és még úgy sem dagad a lábad (reméljük nem is fog!) akkor magassarkú is mehet hozzá:-))

Sok sikert és derűs jókedvet Neked!

2011. ápr. 29. 11:31
 15/16 anonim ***** válasza:
10:30-as vagyok. Egy kis tipp a ruhatárhoz! Én varrattam 2 db kötényruhát (farmer és kord anyagból), mindösszesen került 10.000 Ft-omba. Bármikor bármivel kombinálhatodm és hordható a legvégéig. Melegebb időben egy ujjatlannal, papuccsal, ősszel-télen pedig vastag harisnyával csizmával, garbóval. Alkalomra is találok hozzá felsőt és sima hétköznapra is. Lehet, hogy még varratok 1-2 db-ot. És sokkal kényelmesebb, mint a kismamanaci, (persze az is van) ráadásul kiengedhető a dereka.
2011. ápr. 29. 13:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Mint olvasom a magasságod, ne aggódj!

Én 157 cm vagyok, mindig is gondom volt a súlyommal, mert mindig is több volt rajtam akár mit csináltam! Mindig is hízékony típus voltam!

A terhességet 84kg-vel kezdtem és eddig csak 5 kg jött föl, de ahogy én érzem az is inkább a melleim, és a baba! Csípőm lett szélesebb, ezért kell egy ruha mérettel nagyobb ruci, de amúgy semmi más változás nincs rajtam és most teljesen jól érzem magam a bőrömben!

Soha nem voltam ilyen magabiztos és erős lelkileg!

Élvezd a babádat és utána az anyaságot!

24 hetes kismama

2011. ápr. 29. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!