Mindenkinek megkérdezi az orvosa hogy megtartja e a babát? Nekem ez nagyon furcsa, és zavar is.
Nem , sokszor tényleg így van, egész egyszerüen azért mert más protokollt kell követni ha abortuszra megy vki mintha megtartja.
Máshová kell máskor mennie stb. stb.
Tehát nem kezdi el mondjuk elmondani a terhesgondozás menetét ha meg se akarja tartani vki.
Dolgoztam nőgyógyászaton, sajnos nagyon sokan vannak akik abortuszra jönnek és olyan is gyakran előfordult hogy az orvos kérdésére még a "hölgy" háborodott fel, hogy "dehogy tartom meg..." :((
Tőlem is megkérdezték mindhárom gyermekem első uh-ja után hogy megtartjuk e.
Nekem csak annyit mondott a dokim, hogy látom kérdeznem se kell, hogy hogyan tovább:)
Vigyorogtam, mint a tök:D
Én annyira akartam már hogy anya legyek,nagyon-nagyon boldog voltam! De akkor ez a kérdés kicsit szíven ütött,nem tudtam hová tenni.
Tudom túlreagáltam.
Tőlem csak azt kérdezte, hogy tervezett baba-e. Engem nem zavart, mert az örömmel voltam elfoglalva, vigyorogtam mint a vadalma. :)
22h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!