Mindenkinek megkérdezi az orvosa hogy megtartja e a babát? Nekem ez nagyon furcsa, és zavar is.
nálam is mindhárom terhességemnél megkérdezte.
nekem nem volt furcsa.
Amikor először mentem, az orvos Nekem azt mondta, hogy gondolja nem tartom meg a babát.... Miután meglett a véreredményem, boldogan mentem vissza ugyanehhez a dokihoz, aki az ultrahang után, kifejezéstelen arccal mondta: hát, méhen belül....
Én azt hittem, hogy az orvosoknak sem mindegy a születésszám, és inkább a megtartás mellett kardoskodnak..Ezek szerint nem..
Mindezek ellenére boldog babavárást mindenkinek:):):)
Fülig érő szájjal mentem az uh laborba, föld fölött 3 cm-rel. Ez volt az első kérdés. Onnantól csakis magánrendelésre mentem, miután kiderítettem, hogy az uh lelet szempontjából teljesen mindegy, csak a nő volt kíváncsi. Én nem feltételezném egy mosolygó nőről, hogy abortuszra készül.
Hasonlóan jártam a területi terhesgondozó orvossal. Ő azt mondta, több károm lesz ebből a terhességből, mint hasznom, mivel diabéteszes vagyok. Pedig nem az első "cukros babám", és a doki is tudta, hogy már a tervezés időszakában konzultáltam a diabetológussal, aki zöld utat adott.
Szerencsére a saját dokimnak ilyen hülyeség eszébe sem jutna.
Az orvosom régóta kezel, ráadásul nálunk tervezett baba volt, így kérdés sem merült fel.
Egyébként sem vállal abortuszt, ha sztk rendel akkor az asszisztensnő kérdezi meg, de hogy hogyan nem tudom. Az biztos, hogy utána azokkal a nőkkel az ő rendelésénél (akár sztk akár magán) soha többet nem találkozni.
Én szerintem nem fújtam fel a dolgot! Csak egy egyszerű kérdést tettem fel. Mivel még most először vagyok terhes,és hála az istennek soha nem volt abortuszom,ezért váratlanul ért. Ennyi.
Meglepődtem a kérdésen,és pár másodpercig rosszul esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!