Mindenkinek megkérdezi az orvosa hogy megtartja e a babát? Nekem ez nagyon furcsa, és zavar is.
Tőlem is megkérdezte.Szerintem ezzel ne is foglalkozz,örülj a babának.Nagyon jó egészséget kívánok Nektek.
Üdv:35 hetes kismama
Nem feltétlenül szól az aki abortuszt szeretne...csak hallgat mint a kuka, majd végül még egyszer visszakerül a rendszerbe mert hiszen valahonnan meg kell tudnia hogy akkor merre menjen tovább. Mert akkor nem a rendes körzeti védőnőhöz kell menjen pl. hanem a családvédelmihez bizonyos időn belül (ez nagyon lényeges!!). Tehát ha nem akarnak még plusz munkát maguknak, akkor inkább megkérdezik már a terhesség kiderülésekor hogy mik is a tervei.
Oké hogy erre esküdtek fel de az abortuszt is elvégzik pedig az emberi élet védelmére is felesküdtek.
Szóval elhiszem hogy rosszul érintett, de ez pusztán technikai jellegű kérdés ott a gondozóban, nem pedig lelkizős.
Túlreagáod.
Nem mindeki lesz csakis akkor terhes, amikor akar.
Nekem az kérdezte, hogy "Akkor elkezdjükk a terhesgondozást?"
13:36
Ennek kiváltképpen örülünk mindannyian
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!