Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet a barátoméknak ennyi pénzük? Nem az, hogy zavar. Csak olyan furcsa, mert. (bővebben lent! )
Szóval...18 éves lány vagyok, és a barátom 22. 4 hónapja vagyunk együtt, valamelyik nap mutatott csak be először az anyjának. 8-an testvérek, és az anyja egyedül neveli őket.
És nekem az a furcsa, hogy mindenük meg van.Kinti-benti úszómedence, a benti rész olyan mintha egy élményfürdő lenne...szauna meg minden nyavaja...Három kocsi...anyja nem tud főzni(vagy csak nem akar) külön szakács bejárónő, bébiszitter a kicsiknek...És nagyon nagyon szép a házuk is...Amikor elmondta hogy az anyja szinopszisokat fordít, (nekem nem jelentett ez sokat, lényeg hogy fordít), el kezdtem ezen filózni...vajon, miből tudja az anyja feltartani ezt a házat, meg a 7 gyereket?(A barátom ad haza, de azért nem csillagászati összegeket)...Szerintetek ez hogy lehet?Előre is köszi!
Van egy amerikai olajfúró nagybácsikája.
Amúgy passz..egyszer kérdezz rá finoman a barátodnál.
De...8-an vannak,viszont 4 apától...ha mind a négy fizet is neki...akkor is, azoknak is minimum milliomosoknak kéne lenniük...vagy én már nem értem!:)
Köszi a választ!
második körben a rendszerben befolyásos ismerősei voltak,magyarul jókor volt nagyon jó helyen
:pl apró klán
8an vannak 4 apától, hát pont ez az , az anyjuk tudta kitől kell neki gyerek :)biztos gazdag pasiktól van mind !
bár kötve hiszem, hogy abból, amit a gyerekek után kap abból ezt mind fennt tudja tartani, ha már csak a medence költségeit nézem, plusz a kiszolgáló személyzetet és a rezsit , valami más van a háttérben !
lehet nyertek a LOTTÓN, vagy vmi "mellékállás", sokan dolgoznak másodállásban is :S
amúgy meg ne foglalkozz vele, hogy honnan van !lehet jobb nem tudni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!