Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Titeket nem zavar, hogy...

Titeket nem zavar, hogy mindenki a pocitokat akarja simogatni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 10:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
De igen, nagyon zavar.Sokszor csak azon kapom magam hogy már simogatják és ilyenkor azt sem tudom hogyan reagáljam le, persze idegeneknek nem engedném meg, de az ismerösöknek nem szolhatok.
2011. aug. 15. 10:54
 2/15 anonim ***** válasza:
36%

de

utáltam mindig is

egyszer az ex-sógornőm kapott egy pofont is tőlem mert sokadik figyelmezés ellenére is tapizott

2011. aug. 15. 10:55
 3/15 anonim ***** válasza:
82%

Túl éltem, akiről tudtam, hogy tapizna, annál kartávolságon kívül parkoltam le, volt amikor szépen araszoltunk..

Egyszer egyszer túl lehet élni.

2011. aug. 15. 11:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyiszor olvasom a hasonló kérdéseket,és mindig meglepődök és olyan furcsa hogy ez probléma is lehet.Nekem senki nem nyúlt hozzá soha,(pedig jó nagy családi,baráti és ismeretségi körrel rendelkezem)egyedül a férjem :) ami mindig jó érzés volt,és alkalmanként az iker-testvérem,de természetesen ő megkérdezte előtte(pedig ezt sosem vártam el tőle,szoros ,több mint testvéri viszony)Totál elhiszem hogy zavaró lehet,de sokan tiszteletbe tartják az intim szférát,és szerencsére nálam mindenki(2x voltam kismama)így gondolta természetesnek.Én szeretem "megnézni"(nem megbámulni)még az idegen kismamák hasát is,tényleg,vállalom :)de nem jutna eszembe hozzáérni,még jó ismerős,családtag esetében sem!Kár hogy ez nem evidens mindenkinek,de mondjuk egy összeveszést/beszólást nem érne nekem.
2011. aug. 15. 11:10
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Én sem szeretem! Persze a párom korlátlanul hozzáférhet, meg Anyukám is, de mástól nem igazán viselem el, még ha közeli rokon akkor sem! De az is milyen már mikor a vizes lábamat kezdik el nyomkodni, meg jajgatni, hogy te jó ég. Köztük idegenek is, teszem hozzá.
2011. aug. 15. 11:19
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Én nem szerettem mikor a hasamat simogatták.Mindenkinek nem engedtem meg csak a közeli ismerősöknek.
2011. aug. 15. 12:06
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is fura, hogy ez problémaként szerepel a mindennapokban. Nekem pl a férjemen kívül egyszer simogatta meg valaki a pocakomat, senki másnak eszébe se jutott. Hozzáteszem én se tapiznék soha senkit. Én azon az egy alkalmon is inkább megdöbbentem, mint felháborodtam.
2011. aug. 15. 12:12
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Hozzám még soha nem jött oda vadidegen, hogy megsimogassa a pocakomat. Férjem és apukám, anyukám meg szokta simizni, rajtuk kívül 2-3 nagyon jó barátom/barátnőm van akik minden alkalommal megsimizik de tőlük nem zavaró. Egyszer az egyik kolleganőm akarta megsimizni, de megkérdezte előtte, megengedtem neki.

Én nem simiznék és nem is simiztem senkit amikor terhes volt. Nagyon jó ismerősöktől nem zavar, de ha valaki olyan akarná megsimogatni akit nem kedvelek biztos "beszólnék" neki.

2011. aug. 15. 12:26
 9/15 A kérdező kommentje:

Férjemtől és közeli családtól elviselem én is, sőt ha a férjem teszi azt imádom, meg a picink is megérzi hogy ő az :) De mikor bemegyek a munkahelyre és fogdosni akarják azt ki nem állhatom, ha szólok meg megsértődnek. Volt olyan is, hogy ismim 9 éves lánya folyamatosan fogdosta, szólltam neki és még a szülő sértődött meg, mert rámertem szóllni a gyerekére!

Az ember büszke a hasára, de azért nekem már az ,,intim szférámba,, tartozik a simizés!

2011. aug. 15. 13:03
 10/15 anonim ***** válasza:
73%

De igen nagyon zavar!

Érdekes,hogy nektek sikerült ezt elkerülni nagyjából.

Párom,anyukám,vagy barátnőm engem sem zavar,de mikor a zöldséges,párom egyszer látott munkatársa,vagy hasonló "idegenek" először tapiznak,utána mosolyogva megkérdik,hogy megfoghatom?-ez idegesítő.

Lehet,hogy közönséges,de ennyi erőből a mellem is megfoghatnák,az is szépen megnőtt!:)

A pocakom, az az Én egyik testrészem,idegeneknek intimnek is nevezhető,nem a babát simogatják,akkor minek fogják meg,nekem eszembe sem jut,ha kismamával beszélgetek.

A vizes bokámra úgyszintén tudnék harapni.

:)

34hkm

2011. aug. 15. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!