Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Titeket nem zavar, hogy...

Titeket nem zavar, hogy mindenki a pocitokat akarja simogatni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 10:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

le lehet pontozni

de mikor kiráz a hideg már attól is ha a közelembe jön akkor szerintem jogos

nem valami csoda vagyok gyűlölöm ha terhesen tapiznak legszívesebben kifutnék a világból

amúgy sem szeretem ha valaki betolakszik az intim zónámba pláne akkor ha olyan érzékeny időszakban vagyok

amúgy igen mikor kb 2 percenként kell rászólni h hagyjon már békén és szinte üldözött és rámászott az emberre

nem értette meg h nekem ez rettenetesen rossz kb a 20ik szólás után mondtam neki ha még egyszer hozzám ér odacsapok és nem vette komolyan azt hitte viccelek mintha vicces volna

mindenki megértette h nem akarom h tapogassanak csak ö nem

2011. aug. 15. 15:04
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Meg tudnék őrülni tőle! Szó szerint! Nekem ettől utálatosabb nincs... Mondjuk én imádom fogni magamnak,de én sem a szüleimnek,sem másnak nem hagyom... A kislányom és a párom kezét szoktam odatenni és annyi. Én egyszerűen rosszul vagyok tőle!!!
2011. aug. 15. 17:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem akartak, de ha akarnak, es zavarna, biztos mondanam, hogy igazsagtalan lenne a ferjemmel szemben, akinek szinten volt koze a dologhoz, es nagyon zavarna, ha valaki meg akarna simogatni az ölét..
2011. aug. 15. 18:44
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok egy vékony alkat alapból. Gondoljátok el, mennyire kellemetlen volt, amikor a pocakom még lent volt, a gyomrom nem volt kicsi és elkezdték azt simogatni. Tök ciki volt először is, hogy a hájamat fogdossák, másodszor pedig, hogy egyáltalán hozzám érnek. Nem értem az embereket. Ja, és azt hiszik, hogy állandóan mozog. Volt, hogy meg akarták fogni, mondtam, hogy felesleges, majd szólok ha mozog. Ja, persze...
2011. aug. 15. 19:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Engem nem az zavar, ha meg akarják simogatni, hanem az, hogy ha érezni akarják, ha rugdos! Mindig mondják, hogy szóljak ha rúg, de én direkt nem szoktam szólni! 30 hetes km
2011. aug. 17. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!