Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van mási is aki sokat sírdogál...

Van mási is aki sokat sírdogál, pedig boldognak kéne lenni. Nehezen dolgozom fel az anyaságot?

Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
sztem legtöbbünk....én első hetekben minden sz.r ért sírtam ha jött a férjem haza, ha nem, ha jött anyósom ha nem...mindenért...de babát imádtam...persze nehéz volt eleje...hormonok tombolnak ilyenkor, változnak ne aggódj el fog múlni::)
2009. febr. 5. 13:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szia! én ugyan nem érzem magam boldogtalannak, sőt kifejezetten teljesnek látom az életem, de nagyon sírós vagyok mióta szültem! a fiam 3 és fél hónapos.

van, hogy miközben eszik elpityeredem, hogy milyen szép, hogy milyen tökéletes és bárcsak soha ne fájna semmije, boldog legyen mikor felnő, hogy csak mindig mellette tudjak lenni...

soha sem voltam ilyen boldog, egyszerűen túláradnak az érzelmeim és persze nagyon félek, féltem őt.

nem egyszerű feldolgozni a világ legcsodálatosabb dolgát, az anyaságot. én sosem gondoltam, hogy ez ilyen elmondhatatlan, óriási érzés :)

2009. febr. 5. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ. Ha úgy érzed szomorú, depis vagy, akkor beszélj a védőnővel, neki kötelessége segíteni. Sokan szenvednek szülés utáni depresszióban, nincs nagy baj, el fog múlni, de lehet, hogy egyedül nem sikerül. Ha csak érzékenyebb vagy, akkor minden rendben. Én is minden semmiségen elsírom magam, de én általában örömömben sírok.
2009. febr. 5. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Szia! Ez az úgynevezett "baby-blues" avagy szülés utáni depresszió. Ha csak bögsz, s magad sem tudod, hogy miért. A szervezetböl távoznak a terhesség alatt felhalmozódott hormonok. Ha enyhébb lefolyású, akkor a védönö is segíthet, pl. homeos szerekkel (én ezt kaptam), ha bonyolultabb, akkor orvosi segítséget igényel. Többnyire 2 hónap alatt normalizálódik. Viszont, ahogy az egyik hozzászóló megállapította, egy ideig még biztosan sírósabbak leszünk.
2009. febr. 5. 14:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen voltam,elötte egy boltban dolgoztam,tiszta nyüzsi életem volt,és amikor megszületett a baba utánna,azt mondtam hogy Én ezt nem bírom,senki nem mondja el mi vár ránk,nem tudtam miért sír,elég-e a tejem stb..De meglátod eljön az idő és minden nagyon jó lesz,most már 10 hónapos és még egy percre sem hagyom magára,megbolondulnék ha oda kellene adnom az anyunak vagy az anyósnak!
2009. febr. 5. 14:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Én is abban egyetértek, hogy senki soha nm mondta el a nehézségit az anyaságnak, és a gyereknevelésnek, pedig ez ugyanolyan fontos volna mint a nőgyógyázhoz való járás, talán ilyenkor ha felkészült az ember könnyebben oldja meg a problémát, a változások az életünkben nekem elég nehéz de persze igyekszem, de nehéz. Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
2009. febr. 5. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!