Miért nem ismerik el az anyaságot?
Mert nincsenek benne.
Ha lenne gyereke annak aki ezt mondja, talán nem is mondaná:)
Az én férjem is kérdezgette: Te miben fáradtál el?Te tudsz pihenni, hiszen itthon vagy...Szinte természetes hogy főzök mosok takaritok, kertészkedek, + a gyerekkel foglalkozom, és hamarosan emellett még dolgozni is fogok.
Na ettől a falra mászok mondtam ha nem ismeri el hogy ez nagyobb meló mint egy irodában üldögélni, akkor cserélek vele 2 napra és meglátjuk azután is ez lesz e a véleménye.
En most karorvendo leszek kicsit elore is elnezest!!
Engem unokatesom piszkal mindig, hogy nyuzott vagyok, meg mar nem siminkelek minden nap mint regen (egyreszt minek, masreszt nem akarok, hogy a lanyom alapozot nyalozos fejemhez bujjon oda), es szerinte ez feler az igenytelenseggel....
En az a tipus vagyok akinel enni lehet a foldrol es inkabb nem alszok, de rend legyen.
Na ez a babaval azert valtozott!!
Mar csak havonta 1szer takaritok ablakot stb
Most 17 hetes kismama az unokatesom es nagyon varom, hogy o szules utan mindig talpig sinkben foge boltba menni, vagy jo lesz a melegito is :D
Tudom csunya dolog, de vegre leszall rolam!!
2 gyerkőcöm van, az egyik egy mitugrász 26 hónapos, a másik egy 5 hónapos, aki nem sokat van el egyedül...
apa dolgozik, én mosok, főzök, takarítgatok, és gyereket nevelek.
Megmondom őszintén, én nem fizikailag fáradok el, hanem agyilag... Talán rosszabb, mint a fizikai fáradtság! Iszonyat nagy odafigyelést kíván a gyereknevelés, amit csak az nem tud, aki nem éli át nap mint nap!
Apa elismeri, hogy nehéz..
Van segítségem, anyukám, de nem mindig. És még így is piszok nehéz!!!! De nekem agyilag, lelkileg! Mert nem tudok kikapcsolódni sehol, és csak gyűlik-gyűlik bennem...
mert sose csinálták még, vagy annyira régen csinálták, hogy már el is felejtették.
én már csak azt utálom jobban, mikor azt mondják, hogy "te akartad!" (mert tudta a hóhér, hogy ez mivel jár...) meg hogy "ezért fizetnek!" (nemtom a gyes-re gondol, ami a pelusra se elég???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!