Gyűlölöm, mikor megkérdezik egyesek, hogy mitől vagyok fáradt. Friss anyuka vagyok, háztartást is csak 1,5éve vezetek. Főzök, mosok, takarítok, vasalok, boltba járok, ellátom a babámat, és mindent megcsinálok, ami ehhez tartozik. De ezt Nektek nem kell elmagyarázni. Miért hiszi mindenki, hogy a ház magától tiszta, és én egész nap csak játszadozom a babámmal, és lógatom a lábam? :,(
Én tök egyedül vagyok egy 2,5 hónapos babával. Segítségem nulla! Vagyis csak minden második hétvégen, mikor a férjem itthon van. Minden nap hajnalban megykéső este jön:( van úgy, hogy fürdés előtt egy órával landol, no akkor játszik a gyerekkel, aztán fürdetés, vacsi és ez így megy. 2 hete akadtam ki nagyon, mikor jött anyósom és megjegyezte, hogy "ablakot kellene pucolnod, mert látszik rajta a por" Azt hittem felrobbanok! De persze azt nem mondta, hogy eljövök vigyázok a kicsire valamelyik du. és addig te csináld meg! Minden nap, vagy minden másnap főzök, mosok, vasalok, takarítok, gyerekkel játszom, szoptatok stb;stb. Este meg csak zuhanok az ágyba. Ilyenkor hajnalban van egy kis időm szinte leülni a gép elé. Hát nem fenékig tejföl az itthonlét!
2010. máj. 28. 05:31
12/20 anonim válasza:
Na igen, nekem is kedvenc beszólásom a " te akartad".... orrba tudnám vágni olyankor!!! Mintha ő nem akarta volna, ugyan úgy, dehogy is nem!!! sőt.... nálunk inkább a férjem akarta jobban a babát...aztán persze én küszködök vele, neki marad a napi 2*5 perc babázás....
2010. máj. 28. 08:42
13/20 A kérdező kommentje:
naja... imádom a párom, nagyon kedves, tényleg nagy jó Vele. De mikor este hazaér, és a kezébe nyomom az üvöltő gyereket, hogy végre tudjak enni egy pár falatot, és 2 perc után lerakja, hogy "így üvölt, meg úgy is, akkor meg nem mind1?" Na akkor tudnék felrobbanni, mert én nem azért vigasztalgatom egész nap kézben, hogy aztán Ő jöjjön, és letegye... Na de ja... nagyon sokan vagyunk így, ahogy elnézem... Ilyenkor mindíg abból merítek erőt, hogy gyönyörűszép a kislányom és Érte megéri :) Kitartás lányok!
2010. máj. 28. 09:18
14/20 anonim válasza:
Az en frejem is nagy segitseg :S a lanyunk meg a hamijat sem fogadja el tole :S
Az igaz, hogy sokat dolgozik, de szabadnapjain meg csak az x-boxot nyomkodja :S
Mi kulfoldon elunk.
A lanyom elmult 3.5 honapos, de pl apukam meg nem is latta :S
Nekem tenyleg nulla segitsegem van.
(en irtam, hogy unokatesom kotoszkodik, hogy nincs idom sminkelni)
2010. máj. 28. 10:31
15/20 A kérdező kommentje:
Amúgy én is azt kívánom mindenkinek, aki lenézi a munkámat, hogy tapasztalják meg. Szerintem nincs ezzel semmi gond. Amúgy segítségem nekem sincs nagyon, csak akkor riasztom anyukámat, ha egyáltalán nem lehet letenni a kislányom, mert mondjuk fáj a pocija (ilyenkor képtelen vagyok letenni és hagyni tök egyedül sírni), és nekem mondjuk főznöm, vasalnom kell, amit babával a kezemben lehetetlen. Szörnyű lehet Neked, hogy még ennyi segítséged sincs :(
2010. máj. 28. 10:42
16/20 anonim válasza:
Nehezebb egy kicsit idonkent, de Nalatok sincs mindig ott valaki.
Anyosomek itt voltak 1 hetet.Alig vartam, hogy hazautazzanak, mert tobb dolgom volt mint elotte :S
Atjottek a szalodabaol es rogton kezdtek, hogy ezt csinaljak Nekik meg azt :S
Leadtak a heti rendelest, hogy mit is akarnak enni.
Azon kivul, hogy kesz anyagi csod volt az 1 het meg jol ki is keszultem.
Rajottem Nekem jobb egyedul, mint egy akadekoskodo anyossal!!
Lehet Nektek a nehezebb neha :D
2010. máj. 28. 12:17
17/20 A kérdező kommentje:
Én már attól kikészülök, ha csak szóba kerül, hogy jön az anyósom. Ő is csak annyit tud, hogy ezt kéne, meg azt kéne... Az unokával szinte nem is foglalkozik. Mikor terhes voltam még, olyan feladatokat adott, mintha minimum a bejáró nője lennék... Az meg, hogy Neked odaültek a nyakadra... Hát szörnyű. Én biztos kipateroltam volna Őket :D Persze igazából nem tettem volna meg, de gondolom Neked is ez járt a fejedben :) Anyum nagyon jó segítség, Ő kiszolgálja magát, ha valami kell, és addig marad csak, amég segíteni tud, sosincs a terhemre :) Szóval nekem ennyivel könnyebb :) De azért sokkal fárasztóbb az anya-háziasszony-asszony szerep, mint ahogy én azt képzeltem. És akkor még hol van az, hogy nő is szeretnék lenni néha...
2010. máj. 28. 13:16
18/20 anonim válasza:
Kicsit orulok, hogy nagyon nagyon messze vannak tolunk.
1 varosban eltunk egyebkent es nem is messze egymastol.Mindig rajtunk lognanak, ha otthon lennenk.
A legfobb gondom Veluk az, hogy sajnos leragadtak a 30evvel ezelotti dolgoknal es ra akarnak kenyszeriteni arra.
Ha ez nem lenne meg eleg jol el is viselnem oket.
Mert azzal nincs gond ha elmondja a velemenyet,csak azzal hogy eroszakos es ha en nem teszem meg akkor o akarja (pl 7 hetes lanyomba csokinyulat tomni).
2010. máj. 28. 16:05
19/20 anonim válasza:
" A férj a nap végén haza érkezik családjához. Belépve a ház ajtaján óriási kupleráj fogadja; a földön mindenfelé játékok, a bútorok felforgatva, a virág a földből kiborítva, a kuka tartalma a konyha padlón hever, mosatlan edények mindenfelé. A férj aggódva szalad fel az emeletre, ahol hasonló látvány fogadja, minden a feje tetején áll. Végre megtalálja feleségét és csemetéit a tv előtt, asztalra feldobott lábbal enni és kacagni.
-Atyaég asszony! Mi történik itt és mi ez a felfordulás!- kérdezi a férj
-Tudod Drágám, -feleli az asszony kissé karcos hangon- tegnap azt kérdezted tőlem, hogy mi a fa@t csinálok én itthon egész nap?! Na, ma nem csináltam!"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!