Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van kiakadva mindenki,...

Miért van kiakadva mindenki, hogy ügyeletesen lehet szülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az elejétől fogva magán dokihoz járok, de nen fordult meg a fejemben, hogy dokit fogadjak szüléshez. Ráadásul a városban, ahol szülök, már hónapok óta csak ügyeletes orvosnál lehet szülni.

Úgy gondolom, hogy minden orvos azért van, hogy rendben világra jöjjön a pici, orvosi műhiba vagy hanyagság miatt az orvos elveszítheti az állását, vagy akár börtönbe is kerülne, szerintem ezt senki sem kockáztatná. Ráadásul az orvos nem is csinál szinte semmit szülésnél, csak vág, meg ha valami komplikáció van, beavatkozik. Egy természetes, normál menetű szülésnél a szülésznő sokkal meghatározóbb.

Ez az én véleményem, kíváncsi vagyok, más hogy gondolkodik. Persze én is hallottam már barbár nőgyógyászokról, de náluk is biztondágosan szoktak zajlani a szülések.

2021. jan. 7. 19:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem épp kieső félben van a gyerek, simán átküldenek a körzeti kórházba
2021. jan. 8. 07:56
 22/26 A kérdező kommentje:
A körzeti kórház nekem 70km-re van onnan, nem hiszem, hogy átküldenek :)
2021. jan. 8. 07:57
 23/26 anonim ***** válasza:
Legyen úgy.
2021. jan. 8. 08:55
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert ő ismeri a terhessèged, bìzol benne, ismered mennyire tàmogatja azt a szülèst (pl gàtvèdelem, oxi nèlkül) amit te szeretnèl.
2021. jan. 8. 10:07
 25/26 anonim ***** válasza:
80%
22 simán elkuldenek, ha nincs a kanyarban a gyerek. Ne ringasd magad abba, hogy nem. Engem konkrétan szivárgó magzatvizzel meg haza is küldtek. Ez mondjuk szakmai hiba volt, de en nem bántam, mert marha sokára lett meg a gyerek még. Legalább addig se a kórházban kellett szenvednem. Így a kórházban végül. 33 órából csak 14-et töltöttem. Nem mindegy.
2021. jan. 8. 10:33
 26/26 anonim ***** válasza:
Azért volt jobb,hogy szülészorvost és szülésznőt lhetet fogadni, mert az ember jobban megbizik ügyeletben is abab fogadott dokiba akihez terhes gondozásra járt. fogadott dokid, tudta ha van valami szem vagy más egészségügyi problémád, akkor jobban odafyiltek rád
2021. nov. 19. 09:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!