Akinek nincs tartos parkapcsolata, de egyutt van valakivel es ha teherbe esik, akkor ott hogy kell szamolni a terhesseg idejet?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a dokik plusz ket hetet adnak hozza, de azt azoknak akiknek kapcsolatban elnek, viszont aki nem, es tegyuk fel par honap utan egyszer egyut van valakivel, akkor azt hogy kell szamolni, hogy korulbelul mikor van a fogantatas?
En amugy ovulaciom utan egy hetre ra voltam a sracal, es 6 napom volt a menzeszig.
2020. dec. 17. 12:49
41/50 anonim válasza:
Tok mindegy,mar regen tudnal a terhessegrol. Nincs az az ultrahang,teszt,verteszt,ami ki nem mutatna mar. Erted? Ha azota nem szexeltel,akkor meg vegkepp. Remelem nem fogsz cmgyakran nemi eletet elni,mert az senkinek nem lenne jo. 😅
42/50 A kérdező kommentje:
Azota nem volt semmi.
2020. dec. 19. 23:07
44/50 anonim válasza:
Te még mindig azt hiszed h terhes vagy?😂
45/50 A kérdező kommentje:
Nem, mar elengedtem ezt az egeszet...
2020. dec. 20. 12:48
46/50 A kérdező kommentje:
Tenyleg teljesen elengedtem mar ezt az egeszet, es probalok nem figyelni a fura enyhe fajdalmakra. Mondjuk a koldokom es huvelyem koruli szurkalas es fajdalom idegesit....
2020. dec. 20. 20:23
47/50 anonim válasza:
Es akkor miert nem vizsgaltatod ki magad? Nem azt mondtuk, hogy beteg egyaltalan nem lehetsz, csak azt, hogy terhes nem vagy. A terhessegen kivul 1000+1 bajod lehet, ez eszedbe se jut?
48/50 anonim válasza:
Csak egy csoppet vagy hipochonder
49/50 anonim válasza:
Mégis a hüvelyed körül mi szurkálna? A gyerek feje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!