Akinek nincs tartos parkapcsolata, de egyutt van valakivel es ha teherbe esik, akkor ott hogy kell szamolni a terhesseg idejet?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a dokik plusz ket hetet adnak hozza, de azt azoknak akiknek kapcsolatban elnek, viszont aki nem, es tegyuk fel par honap utan egyszer egyut van valakivel, akkor azt hogy kell szamolni, hogy korulbelul mikor van a fogantatas?
En amugy ovulaciom utan egy hetre ra voltam a sracal, es 6 napom volt a menzeszig.
2020. dec. 17. 12:49
11/50 A kérdező kommentje:
Nincs, meg multheten csutortokon voltam dokinal es nem lat terhesseget. Ha jol szamolom, akkor 12 hetben lennek, csak mar olyanokat is olvastam, hogy valakinek csak 15- hetben vette eszre a doki, hogy terhes....
2020. dec. 17. 13:35
12/50 anonim válasza:
Hidd el észre vette volna.. Ezek csak ilyen mende mondák, hogy nem látta a doki.
13/50 anonim válasza:
Ha te már a 12hétben lennél,már rég latta volna🙈nem vagy terhes nem kel számodoznod feleslegesen
14/50 anonim válasza:
Mar megint te vagy? 😂
Neked komolyan valami naggyon durva mentalis betegseged van.
15/50 anonim válasza:
Amugy valaszolok,most toletek kerdezem. Az a nogyogyasz akit ez az eszleny par hetente zaklat azzal,hogy terhes, es keptelen elfogadni,hogy tobb teny is alatamasztja,nem az, tud tenni valamit? Jo,valszeg kenyszerkezelesre nem utalhatja be,de ez tenyleg meddig mehet? Sztem meg egy ev mulva is azt fogja gondolni,hogy terhes,csak nala nem 9,hanem 28 honapig tart egy terhesseg 🤣
16/50 anonim válasza:
Amugy igen,elso korben utolso menzesztol,de pl nekem total remdszertelen volt,ezert mar az elso uh-kon kiderult,jogy nem helyes nalam a memsitol valo szamolas,vegig 2 hettel kisebb volta babom. De az mar 5-6 hetesen lathato volt,12 hetesen mar komplett babat lat a doki. Es NINCS olyam,hogy uh-n nem latni. Ne is remenykedj 😘
17/50 anonim válasza:
Hat ha en a nogyogyasza lennek, akkor siman megmondanam neki, hogy menjen haziorvoshoz, es majd o ad beutalot pszichiaterhez.
18/50 anonim válasza:
De most ma gondoljunk abba is bele hogy ez milyen beteg dolog?!
Néha napján rátalál valami szerencsétlen fickóra aki megd.gja,és télleg ha sikerül neki,a csávo csak szexet akart ez meg felcsináltassa magat🙄Mer ebbol az jön le hogy ő keres valmi lúzereket csak🙄Komolyan kérdező,ilyenektől mind te sűllyed a világ le😶
19/50 anonim válasza:
Hány álterhes van itt gyk-n? Az egyik 12 hetesnek hiszi magát, a másik 19 hetesnek..
20/50 anonim válasza:
Szerintem ez ugyanaz a kerdezo, csak mindig picit valtoztat a sztorin, hogy kapjon valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!