Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek nincs tartos parkapcsol...

Akinek nincs tartos parkapcsolata, de egyutt van valakivel es ha teherbe esik, akkor ott hogy kell szamolni a terhesseg idejet?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy a dokik plusz ket hetet adnak hozza, de azt azoknak akiknek kapcsolatban elnek, viszont aki nem, es tegyuk fel par honap utan egyszer egyut van valakivel, akkor azt hogy kell szamolni, hogy korulbelul mikor van a fogantatas?

En amugy ovulaciom utan egy hetre ra voltam a sracal, es 6 napom volt a menzeszig.

2020. dec. 17. 12:49
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
Hu bakker, még mindig álterhes, pedig 3 dokinál volt és menstruált, azt hiszem ez volt a múltkori sztori.
2020. dec. 17. 15:00
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
Raadasul elment fizetos hcg-verbeteley tesztre,ami szinten negativ lett...
2020. dec. 17. 15:24
 23/50 anonim ***** válasza:
Verveteles*
2020. dec. 17. 15:25
 24/50 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy kicsit felhomályosulj a sötétségből.

Én tényleg csak a 15. héten tudtam meg, mivel volt vérzésem

DE

a terhességi tesztemen olyan erős volt a csík, hogy 1km-ről mindenki letudta olvasni. Az ultrahangon, pedig nem hogy keresni nem kellett, hanem füldugó volt javasolt, olyan hangos volt a szívhangja.

Szóval ne gondolj hülyeségeket, és keres fel egy pszichiátert, mert ez már minden normális határon túl ment. Illetve szerintem ideje hogy töröld a fiókod, mert nem tudod helyén kezelni az itt olvasott információkat.

2020. dec. 17. 16:07
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért van egy olyan érzésem, hogy még pár hónapig "élvezhetjük" a fel-felbukkanását, majd a végén le fogja zárni azzal, hogy közben meg is szült és "naugyehogynekemvoltigazam". Fogadok, hogy ez lesz a vége.
2020. dec. 17. 16:54
 26/50 A kérdező kommentje:
Probalom elengedni ezt a szart, de akkor mi a franctol faj a derekam, csipom? Az alhasam is, mintha nyulnanak az izmok vagy mik, es ez a fajdalom (nyulalo, szurkalo erzes) kihat egeszen a huvelyemig es a vegbelemig. A koldok es akoruli enyhe szurasokat sem ertem....
2020. dec. 18. 06:49
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Ugy probald elengedni dragam,hogy menj el egy szakemberhez!! Es nem a nogyogyaszra gondolok,hanem egy pszichiaterhez!
2020. dec. 18. 07:12
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerinted ha valakinek fáj a dereka/feje/foga/ stb-je akkor az tuti azért van mert terhes? Te el tudod képzelni, hogy millió meg más oka lehet egy fájdalomnak? Legalább néznél már utána a dolgoknak, mert látszólag hatalmas nagy sötétség van a fejedben, ha te minden de tényleg minden létező tüneted annak tudod be, hogy terhes vagy.

Ha annyira fáj a derekad menj reumatológiára, hasfájással háziorvost is felkereshetsz, vagy csináltathatsz ételintolerancia vizsgálatot, majd mehetsz dietetikushoz. Ha majd a fogad fáj akkor meg fogorvost javasolok így jó előre. Örülök, hogy segíthettem :)

2020. dec. 18. 08:37
 29/50 A kérdező kommentje:

Nem ugy faj a derekam, hogy majd meg szakad, csak kellemetlen erzes, ott is a feszulo erzest erzem, mint a bordaimnal.

Fogfajasta nyilvan nem hinnem azt higy terhess vagyok, csak alhasi reszek zavarnak, azok a kellemetlen erzesek, amiket elmondtam...

2020. dec. 18. 09:14
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
Pont ilyen tuneteim is voltak, amikor elkaptam egy hugyuti fertozest.
2020. dec. 18. 09:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!