Miért ijedek meg folyton ha elkezd alakulni valakivel egy mélyebb kapcsolat (párkapcsolat)?
Sokszor hullámvölgyek
Az elején jó de az ismerkedési fázis közepén találok indokot hogy megse érdemlem, á ez nem elég jó
Mintha mindig megijednék, vagy nem hinném el hogy nekem is lehet egy kapcsolatom
Kreálok felesleges problémát vagy hisztit és eltaszítom magamtól az illetőt (egyszer történt meg azóta már javultam )
(A legutóbbi nem emiatt nem alakult ki, de voltmár a fenn említettekre példa)
Bebeszélem hogy biztos vagyok e ebben, nem biztos hogy nekem való az adott személy, nem szeretne engem eléggé
Voltak már csalódásaim is
Ez miből fakad? Nem fogadom el magam vagy mi lehet?
Nyitott, népszerű(bb) ember vagyok, könnyen kijövök az emberekkel
Más területen nincsenek problémáim
Arra gondoltam már hogy az apám és bátyám adta sérelmek miatt taszítom a “férfiakat “magamtól (kalandjaim voltak) az ideál férfi minta hiánya miaft-velük nulla a kapcsolatom, vagy veszekedés, egész életemben bántottak
De ezen, mikor valakivel mélyül a kapcsolati rész, elhasalok: tudat alatt eltaszítom
Mi a baj velem?
Fejlődni akarok és segíteni magamnak
Most is alakul valakivel akire mindig is vagytam es indokolatlan sirasrohamok jonnek ram es felek, mintha felnek ettol az egesztol
20/L vagyok, szerintem nagyon durvan megiszom a szuloi non-kotelek miatt a levet ezeknek
Ezzel én is szinte teljesen így vagyok.
Viszont a miértekre én is próbálok rájönni.
Én eddig arra fogtam, hogy én magam is tudom, hogy nincs önbizalmam, de ezt olvasva átgondoltam és apukámmal sem túl erős a kapcsolatunk. Tole is szinte tartok.
Vagy esetleg ami még lehet hogy tudat alatt arra gondolok, hogy be kell mutatnom a szüleimnek, de azt meg nem akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!