Hogy hívják azt az embert aki egész életét pár nélkül éli le?
Figyelt kérdés
talán van rá összefoglaló szó ami sehogy sem akar eszembe jutni.2019. okt. 15. 18:07
1/18 anonim válasza:
Ez alapján ne lehet beazonosítani. Hogy lehet felismerni? Milyen infót tudsz még adni a leíráshoz?
3/18 anonim válasza:
Remete? Bár ők szerzetesek inkább.
4/18 A kérdező kommentje:
#1: szimplán ennyit. Kerüli a kapcsolatokat, lehet hogy elbeszélget bárkivel de hidegen hagyja a párkapcsolat gondolata is. ilyesmi.
2019. okt. 15. 18:17
5/18 anonim válasza:
Nem szeretném csak így ideírni a nevemet,de gondolom érted mire gondolok....
6/18 A kérdező kommentje:
#1: de akár olyan példát is vehetünk hogy félős, antiszoc és egész életében elmulaszt és mellőz, hátráltat, megakadályoz mindenféle közvetlenebb dolgot.
2019. okt. 15. 18:19
7/18 A kérdező kommentje:
#5: ha te vágysz rá ez amit most élsz csak állapot ami előbb utóbb változni fog próbálkozni kell csak. Én inkább olyasmiről beszélek amit utóbb is írtam aki szánt szándékkal kerüli a dolgot.
2019. okt. 15. 18:21
10/18 A kérdező kommentje:
azaz, az lesz szerintem, az agglegény! köszi #9-es!
2019. okt. 15. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!