Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg szar, illetve pár...

Tényleg szar, illetve pár barátom szerint "ßuzis" az ízlésem? Nem szeretem a steak-et se a Bacont és a Tatár beef steak-től szó szerint hánytam.2x is. Undorító volt az egész. A gyümölcsökből viszont megtudok enni egy kilót is gond nélkül.

Figyelt kérdés

illetve az összes magyar belsőségtől hányok, sajnos...

húsból csak csirkemell, abból is a száraz és ami nem annyira csirkeszagú.

2019. máj. 15. 00:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
9%

Jó, még csiszolni kell és végleg felhagysz a húsevéssel. 🙂

Egy vega

2019. máj. 15. 00:30
 2/11 anonim ***** válasza:
30%

Én vegetáriánus vagyok kb. 17 éve. Le merne ßuzizni valaki, úgy pofán verném, hogy tejbegrízt enne szívószálon egy hétig.

A barátaid minden bizonnyal valami ordenáré tajparasztok. Azok szokták lenézni, aki a húszabáláson, a tévénézésen, a jó kocsik ajnározásán és a r1bancok stírölésén kívül mással nem képesek foglalkozni. Már amikor józanok. Azt hiszik, hú de mekkora férfiak ettől, pedig csak hájas disznók lesznek, akik üvöltöznek a feleségükkel és hülyére verik a gyereküket, míg meg nem döglenek ötvenötévesen a koleszterintől.

2019. máj. 15. 00:33
 3/11 anonim ***** válasza:
13%
Fuhh a vegán testépítők lehetnek maguk a melegbárok.
2019. máj. 15. 00:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Steak, tatar és nagyon sok dolog van amit utálok de pl egy jó bolognai, hamburger vagy egy bbq oldalas bármikor jöhet. Ha szereted a gyümölcsöket akkoe csinálj husit gyümölccsel pl.
2019. máj. 15. 00:57
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

A steak-et azért tartják férfias ételnek, mert nehéz, kalóriadús. Olyanoknak való, akik nehéz fizikai munkát végeznek (ez férfiasnak tartott dolog tipikusan), vagy keményen edzenek.

Ellenben a homoszexuálisakról sokakban olyan kép él, hogy piperkőcök, férfiatlanok, kényesek és ódzkodnak a fizikai megterheléstől. Ergo a könnyebb kajákat b.z!snak tartják.

De ez azért elég szélsőséges nézet. Ha csak nem viccből, ártatlan "szivatásból" mondják, akkor elég buta vélemény, és nem kell felvenni, fütyülni kell rá, ha annyira ragaszkodnak ehhez, lehet, hogy nem is igazi barátok (de én megkockáztatom, hogy csak baráti piszkálkodásból mondják)

2019. máj. 15. 01:27
 6/11 A kérdező kommentje:
2. válaszoló! Engem a Tatár Beef Steak miatt nagyon megszóltak, nem tehetek róla ha nem ízlik. Pedig tudom, hogy egészséges és sokkal jobb dolog a szervezetnek megenni, mint mondjuk nyers gyümölcsöt zöldséget, de ígysem szerettem és otthon 2x hánytam. A barátaim közt van, aki táplálkozás szakértőnek tanúl és elmagyarázta hoghy semmi veszélyes nincs az egészséges nyers marhahúsban, ha az valóban úgy volt tartva. cáfold meg ha tudod, jobban érezném magam.... de elég hiteles információk ezek sajnos.
2019. máj. 15. 01:34
 7/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez nem tartozik ide, de én alkoholt nem iszom, mert nekem PONT ilyen apám volt... és meg is halt 46 évesen.... a szive vitte el.... ér probléma. Namost, ezen már dolgozunk, mert a pálinkát nem lenne szabad hibáztatni, vagy az alkoholt magát, de sajnos én nem veszek részt a bulikban pont emiatt, de azért megértik, bár próbálnak rajta átsegíteni.
2019. máj. 15. 01:44
 8/11 anonim ***** válasza:
94%

Nem baj az, ha nem szereted azt amit a barátaid! Én sem ennék nyers húst... Azon kívül még egy csomó ételtől undorodom csak az állaga miatt. ( Pacal, disznósajt, kocsonya, háj, szalonna, lecsó stb.)

Hidd el, az az egészségesebb, amit Te eszel! Ezért nem szólhatnak le! Ne hagyd magad!

2019. máj. 15. 03:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Ó, ha szereted a halat, akkor nagyo faszán kijönnénk, mert pont ugyanígy rosszul vagyok mindentől, ami nem száraz csirkemell vagy, ahogy említettem, hal. Az étrendnek semmi köze a szexualitáshoz, és a homoszexualitásban nincs semmi degradáló. Ha ez rendszeres, hogy beszólogatnak az étrended miatt, én a helyedben ejteném őket. Legalábbis az én életemben ninvs hely az "ungabubga, Józsi eszik féldisznó nyersen, Józsi iszik üveg etil alkohol, Józsi megdönget asszony, Józsi lenni igazi férfi" típusú emberszabásúakra, de csak te tudod eldönteni persze, hogy valóban ilyenek-e (őszintén remélem, nem) és te akarsz e hosszútávon egy levegőt szívni velük.
2019. máj. 15. 07:32
 10/11 anonim ***** válasza:

Az, hogy miket szeretsz, semmi köze a szexuàlis indentitàshoz, ne foglalkozz velük.

Mondom ezt úgy, hogy nagy húsevő a pàrom is, de a 9 éves lànyom is, és én is, de a baràti tàrsaságunk is, rendszeresen összehozunk jó kajálásokat, finom pàlinkàt is iszunk, nyàron meg feszt grillezünk, és nem pont a fűrészpor szàraz húsokat készítjük.

Jó hogy màr azt nem ehet az ember amit szeret.

Közöld velük, ha nem tudjàk a véleményüket magukban tartani, akkor menjenek nélküled enni.

2019. máj. 15. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!