Tényleg szar, illetve pár barátom szerint "ßuzis" az ízlésem? Nem szeretem a steak-et se a Bacont és a Tatár beef steak-től szó szerint hánytam.2x is. Undorító volt az egész. A gyümölcsökből viszont megtudok enni egy kilót is gond nélkül.
illetve az összes magyar belsőségtől hányok, sajnos...
húsból csak csirkemell, abból is a száraz és ami nem annyira csirkeszagú.
Jó, még csiszolni kell és végleg felhagysz a húsevéssel. 🙂
Egy vega
Én vegetáriánus vagyok kb. 17 éve. Le merne ßuzizni valaki, úgy pofán verném, hogy tejbegrízt enne szívószálon egy hétig.
A barátaid minden bizonnyal valami ordenáré tajparasztok. Azok szokták lenézni, aki a húszabáláson, a tévénézésen, a jó kocsik ajnározásán és a r1bancok stírölésén kívül mással nem képesek foglalkozni. Már amikor józanok. Azt hiszik, hú de mekkora férfiak ettől, pedig csak hájas disznók lesznek, akik üvöltöznek a feleségükkel és hülyére verik a gyereküket, míg meg nem döglenek ötvenötévesen a koleszterintől.
A steak-et azért tartják férfias ételnek, mert nehéz, kalóriadús. Olyanoknak való, akik nehéz fizikai munkát végeznek (ez férfiasnak tartott dolog tipikusan), vagy keményen edzenek.
Ellenben a homoszexuálisakról sokakban olyan kép él, hogy piperkőcök, férfiatlanok, kényesek és ódzkodnak a fizikai megterheléstől. Ergo a könnyebb kajákat b.z!snak tartják.
De ez azért elég szélsőséges nézet. Ha csak nem viccből, ártatlan "szivatásból" mondják, akkor elég buta vélemény, és nem kell felvenni, fütyülni kell rá, ha annyira ragaszkodnak ehhez, lehet, hogy nem is igazi barátok (de én megkockáztatom, hogy csak baráti piszkálkodásból mondják)
Nem baj az, ha nem szereted azt amit a barátaid! Én sem ennék nyers húst... Azon kívül még egy csomó ételtől undorodom csak az állaga miatt. ( Pacal, disznósajt, kocsonya, háj, szalonna, lecsó stb.)
Hidd el, az az egészségesebb, amit Te eszel! Ezért nem szólhatnak le! Ne hagyd magad!
Az, hogy miket szeretsz, semmi köze a szexuàlis indentitàshoz, ne foglalkozz velük.
Mondom ezt úgy, hogy nagy húsevő a pàrom is, de a 9 éves lànyom is, és én is, de a baràti tàrsaságunk is, rendszeresen összehozunk jó kajálásokat, finom pàlinkàt is iszunk, nyàron meg feszt grillezünk, és nem pont a fűrészpor szàraz húsokat készítjük.
Jó hogy màr azt nem ehet az ember amit szeret.
Közöld velük, ha nem tudjàk a véleményüket magukban tartani, akkor menjenek nélküled enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!