Hogy lehet igazán szívvel látni a világot?
Hogy lehet használni a belső meg érzéseinket és meg érzéseinkre hallgatni ez hogy működik?
Kinek ezek hogy mennek mik a módszerek?
Ha az eszemmel olvasom ezt a kérdést, akkor arra gondolok, hogy ha az igekötő az ige előtt áll, akkor egybe írjuk.
Ha a szívemmel olvasom, akkor meg azt mondom teljesen mindegy, nem lényeges, mert mindenki érti a kérdés lényegét.
De a lényeg hogyan tanuljam, meg hogy használjam a meg érzéseimet?
Hogy utána tudjak rájuk hallgatni?
A megérzések majdnem mindegyike abból jön, hogy az tudatalattid felismer bizonyos sémákat, amiket a tudatod nem mindig regisztrál.
Ha pedig ebből indulunk ki, akkor úgy tudsz javítani a megerzeseiden, ha minél változatosabban élsz, meg minél több emberrel ismerkedsz meg, és akarj minél többet látni a világból, hogy az agyadnak legyen elég információja, hogy gyors összefüggéseket tudjon alkotni bizonyos helyzetéről és emberekről.
Én ezt nem tanultam, már azóta így vagyok sokmindennel mióta az eszemet tudom. Egyszerűen megérzem ha valami nem okés körülöttem, vagy akár azt, hogy mit kell csinálnom eggyes cél érdekében. Néha belém ütnek eltérő érzések, hogy ezt most inkább ne vagy most ez jó lessz. Sokszor megérzem az embereken is, hogy szimpatikus vagyok e valakinek vagy kevésbé.
Azt mondanám laikusan, hogy az eszedre hallgass és ne a felszínes látsztra meg a józan észre, hanem gondolj bele abba amiben szükséged van megérzésre. Szóval erre rá kellene érezni mintsem, hogy megtanítani. De nem biztos, hogy mindenkinek van. Hozzá teszem én intuitív típus vgyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!