Akinek nincs tartos parkapcsolata, de egyutt van valakivel es ha teherbe esik, akkor ott hogy kell szamolni a terhesseg idejet?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a dokik plusz ket hetet adnak hozza, de azt azoknak akiknek kapcsolatban elnek, viszont aki nem, es tegyuk fel par honap utan egyszer egyut van valakivel, akkor azt hogy kell szamolni, hogy korulbelul mikor van a fogantatas?
En amugy ovulaciom utan egy hetre ra voltam a sracal, es 6 napom volt a menzeszig.
2020. dec. 17. 12:49
31/50 A kérdező kommentje:
Es te is hallottal futa kortyogo hangot az alhasadnal?
2020. dec. 18. 10:52
32/50 anonim válasza:
Lehet csak sz**rnod kell. De komolyan. Jovoheten szulok, de eddig egyaltalan nem hallottam kortyogo hangot a hasambol. Bar nem kizart,hogy en ponthogy nem vagyok terhes,hanem a kedves elmebeteg kerdezo az, en pedig bekepzeltem eddig mindent magamnak. :/ De akkor azert szolok az egesz Janos korhaznak,hogy ideje lecserelni az orvosi gardat,hisz eddig azzal eltettek,terhes vagyok... :(
34/50 A kérdező kommentje:
21, miert fontos ez?
2020. dec. 18. 13:19
35/50 anonim válasza:
Csak kivancsi voltam hogy hány éves valaki,aki ennyire nincs tisztába az élet dolgaival...
36/50 anonim válasza:
En nem azt akartam mondani ezzel h a kerdezővel azonos koruak is ilyen tudatlanok,engem csak erdekelt az hogy hany eves ha ennyire buta🙈
37/50 anonim válasza:
De nem erted,hogy nem buta,hanem beteg?
38/50 anonim válasza:
Nyugi ertem en nem kel megharapni
39/50 anonim válasza:
12 hetesen, főleg elsőnél semmi hangot se mozgást nem fogsz érzékelni. Ekkora magzatot már látni kell egy orvosnak, szivhangot meg hallania. A fájdalmaid vagy beképzeled mert nagyon a kismamaságra vagy rákattanva, vagy más problémát jelez. Nem vagy terhes
40/50 A kérdező kommentje:
Csak hat azt se tudom, hogy 12 hetes lennek e. Szeptember 12- en volt az aktus, nem tudom, hogy jol szamoltam e?!
Egyepkent nem akarok kismama lenni, ezert felek mar betegesen.
2020. dec. 19. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!