Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek nincs tartos parkapcsol...

Akinek nincs tartos parkapcsolata, de egyutt van valakivel es ha teherbe esik, akkor ott hogy kell szamolni a terhesseg idejet?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy a dokik plusz ket hetet adnak hozza, de azt azoknak akiknek kapcsolatban elnek, viszont aki nem, es tegyuk fel par honap utan egyszer egyut van valakivel, akkor azt hogy kell szamolni, hogy korulbelul mikor van a fogantatas?

En amugy ovulaciom utan egy hetre ra voltam a sracal, es 6 napom volt a menzeszig.

2020. dec. 17. 12:49
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
29%
Annál pontosabban az orvos se tudja, minthogy felírod a menzesz naptáradba, melyik nap voltál valakivel.
2020. dec. 17. 12:52
 2/50 anonim ***** válasza:
100%

Neharagudj de nem ertlek.

Miert kéne mashogy számolni egy tartos kapcsolatnál vagy csak egy egyejszakásnál?Tudod mikor szexeltel nem?akkor?

Egyebkent a utolso menzesztől számolhak ha kapcsolatban élsz ha nem

2020. dec. 17. 12:53
 3/50 anonim ***** válasza:
100%
MINDEN ESETBEN az utolsó menzesz elsö napjától számolják a terhességet! Semmi jelentösége annak, hogy párkapcsolatban, laza kapcsolatban vagy egyéjszakásban lett terhes!
2020. dec. 17. 13:03
 4/50 anonim ***** válasza:
63%
Gondolom a Kérdező arra gondolt, hogy így pontosan tudja, mikor esett teherbe, mert nem szexelt minden nap 2 hónapon át, hanem 2 hónapban csak egyszer.
2020. dec. 17. 13:08
 5/50 anonim ***** válasza:
100%
Én pontosan tudtam melyik volt az az egy nap mikor nem védekeztünk a férjemmel, mégis az utolsó menzesz első napjától számolják a terhességet. Nincs jelentősége.
2020. dec. 17. 13:18
 6/50 A kérdező kommentje:
Es ha a vart menszesz hamabb jon meg, mint ahogy a naptar jelzi, azt hogy szamoljam? (Ket napig tartott)
2020. dec. 17. 13:23
 7/50 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy, az utolsó menstruáció első napjától számolják a terhességet, nem kérdezi meg az orvos, hogy kapcsolatban vagy-e vagy sem.
2020. dec. 17. 13:28
 8/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvolt a menzeszed te mégis mit akarsz számolni?
2020. dec. 17. 13:29
 9/50 A kérdező kommentje:
Menzesz mellett is valaki teherbe eshet, es mint mondtam kevesebb volt mint a megszokott.
2020. dec. 17. 13:32
 10/50 anonim ***** válasza:
100%
Talan van pozitiv teszted?
2020. dec. 17. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!