Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Későn kiderült terhességi...

Későn kiderült terhességi cukorbetegség! Hova forduljak? Baba ugye jól lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

25 hetesen voltam a cukorterhelésen, ahol a 2 órás értékem 7,3 lett. Azt mondta az orvos, védőnő, hogy ez még nem GDM, de figyeljek oda mit eszek, mozogjak (veszélyeztetett terhesként ez nem egyszerű), cukrot minimalizáljam. Most 33 hetes vagyok, néha rá mértem (vettem mérőt) 7 alatt volt többnyire, próba reggelin voltam 3 hete, ott pont 7 lett az egy órás érték. Na most a héten már folyamatosan 7 feletti értékeim vannak. Félek, hogy 30. hét előtt is azok voltak sokszor csak mindig nem mértem, hiszen ezt is magamtól kezdtem. Face csoportba beléptem, ott sokat tanulok. Olvastam, hogy sokaknál már imzulin kell 7 feletti értékeknél.

A baba ultrahang szerint megfelelő méretű, magzatvíz normál mennyiségű, lepény is egyenlő jól működik. Remélem jól van :(

Ilyenkor foglalkoznak még velem? Így, hogy magamtól mértem? Diétára igyekszem még jobban figyelni. Ugye jól lesz a baba?

2020. dec. 8. 01:53
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
köszi csajok..közben elem hibánk is volt,lehet az is gond volt. Azóta 6 alattiakat mérek. Ha nem tartom a szénhidrát mennyiséget pl...ebédnél előfordult(kiadósabb kaja),akkor ment fel 7,2-7,4-re. Normális előírt mennyiségnél 5-6 között van. Csak nem lesz gond. Vezetem tovább a naplót.
2020. dec. 9. 14:10
 22/22 Derjaderja ***** válasza:
Na szuper akkor 😊
2020. dec. 9. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!